bartobbb Posted March 6, 2021 Share Posted March 6, 2021 Witam, nie wiem gdzie mogę zadać to pytanie więc zaryzykuję tutaj. Jeśli dział nie właściwy to przepraszam. Potrzebuje pomocy, mam aplikację xiaomi health z której jestem zadowolony i chciałbym przy niej zostać. Jest możliwość podpięcia wagi jak w temacie, niby podłącza się przez konto xiaomi i aplikację mi fit. Widzę ją w opcjach jako możliwą do dodania bo niby już przeszedłem parowanie przez mi fit, klikam dodaj i widzę że automat przerzuca mnie przez konto xiaomi a potem pusty biały ekran i nic się nie dzieje. Waga ciągle wisi jako możliwa do sparowania ale ciągle nie mogę jej do końca podpiąć. Ma ktoś jakiś pomysł? korzysta ktoś z takiego połączenia? Próbowałem jeszcze wgrać aplikację xiaomi health na mi 6 i też działa, ale jak klikam na dodanie wagi to tam w ogóle nic się nie dzieje, nie przechodzi dalej, nic zupełnie się nie dzieje. Proszę o pomoc bo chciałbym mieć wyniki z wagi w xiaomi health, z mi fit nie mam ochoty korzystać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts