Albin Posted May 22, 2018 Share Posted May 22, 2018 (edited) Cześć Poprzednim razem jak robiłem factory reset, po połączeniu z telefonem dane wróciły do zegarka. Tym razem nic się nie dzieje, jest pusto. Wie ktoś dlaczego? Od jakiegoś czasu aplikacja amazfit błędnie pokazuje i zlicza kroki/sen i chciałem wyczyścić jej dane ale po wyczyszczeniu chciał się od nowa parować a bez przywrócenia ustawień fabrycznych nie pokazał się kod qr do sparowania. Wie ktoś jak zrobić, żeby dane wróciły do zegarka? Mniej mi zależy na krokach, fajnie jakby chociaż aktywności wróciły. Poprzednio wszystko zsynchronizowało się samo, pomiary tętna, kroki, sen, aktywności a teraz od godziny mam pusty zegarek i nic się nie dzieje... Z góry dziękuję za pomoc. EDIT: Nie mogę już skasować tematu żeby nie robić bałaganu to dodam dla potomnych - wgrałem starszy soft, ponownie sparowałem i wtedy spytał czy przywrócić dane. Niestety aktywności przywrócił jakiś miesiąc wstecz a kroki/sen od początku tygodnia. Jakbym wiedział, że tak się stanie to pokombinował bym z tymi różnymi sposobami na pokazanie kodu qr, ale bez roota to nie takie proste a i tak nie ma pewności czy zegarek sam by się nie przywrócił do ustawień fabrycznych. Edited May 22, 2018 by Albin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts