Popular Post KLIFord Posted November 17, 2017 Popular Post Share Posted November 17, 2017 Prosty sposób na dogranie dodatkowych aplikacji dla naszego SmartWatch. Instalacja aplikacji jest banalnie prosta, jednakże musimy posiadać 'pakiet' ADB który zapewne już każdy instalując Rom z naszego forum posiada. A wiec po kolei Pobieramy odpowiednią aplikację .apk (linki poniżej) i kopjujemy ją do folderu C:\adb Uruchamiamy konsole w rybie administratora i kierujemy się do ww folderu; Prostym poleceniem instalujemy wybrane przez nas aplikacje adb install nazwa_aplikacji.apk Przetestowane aplikacje Kalkulator Link do pobrania pliku APKLink do źródła tematu z aplikacją Galeria Link do pobrania pliku APKLink do źródła tematu z aplikacją Ważne - aby zainstalowane aplikacje były widoczne, aktywna musi być opcja "Launcher Applist" W jaki sposób uaktywnić tą listę, dowiesz się w osobnym temacie znajdującym się w dziale Poradnik 149 24 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post KLIFord Posted November 18, 2017 Author Popular Post Share Posted November 18, 2017 WiFi File Transfer APK Aplikacja dzięki której po połączeniu z siecią WiFi utworzymy dostęp do pamięci wewnętrznej zegarka za pomocą przeglądarki internetowej w kompuerze Link do pobrania pliku APK Amazfit IntervalTimer 0.1b Aplikacja do ćwiczeń. Ustalamy czas ćwiczeń, czas przerwy oraz ilość powtórzeń. Link do pobrania pliku APKLink do źródła tematu z aplikacją 94 21 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endrju Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 Przy próbie pobrania aplikacji kalkulator z pierwszego linka prosi o kod. Zna go ktoś? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Popular Post Kaudii® Posted November 18, 2017 Developer Popular Post Share Posted November 18, 2017 pobierz stąd 87 22 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted November 22, 2017 Administrator Share Posted November 22, 2017 Kilka komend. Lista pakietów: adb shell pm list packages :wszystkie adb shell pm list packages -s :systemowe adb shell pm list packages -3 :doinstalowane Odinstalowanie: adb uninstall -k --user 0 NazwaPakietu 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Popular Post Kaudii® Posted December 17, 2017 Developer Popular Post Share Posted December 17, 2017 Aplikacje można zainstalować na zegarku przy użyciu Apk instalera - do pobrania tutaj, kilka z nich poniżej, no oczywiście w wersjach PL jakby inaczej. bateria.apk - rozbudowane info na temat baterii kalkulator.apk - tu wszystko jasne sys.apk - info systemowe task.apk - task manager Aplikacja do powiadomień kroków - wersja PL - wątek oryginalny https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/app-step-notify-fitbit-esque-step-t3741724 StepNotify-1.0-PL.apk Masz ochotę postawić piwo - Kliknij 156 46 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted December 17, 2017 Developer Share Posted December 17, 2017 Rezerwacja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chesus Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 hmm ciekawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 Dla tych co nie wiedzą dlaczego bateria ucieka w zaskakującym tempie, polecam apke bateria. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oszusista Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 jestem nowym posiadaczem amazfit a i mam takie pytanie. czy aby zainstalowac dodatkowe aplikacje nalezy zmienic rom albo go odblokowac, czy aplikacje mozna wgrac mimo posiadania oryginalmego najnowszego romu i nie robiac na nim zadnych modyfikacji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted December 25, 2017 Developer Share Posted December 25, 2017 Można wgrać na każdy rom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodek1 Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Super podmienione Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Tak to są sterowniki dzięki którym komputer poprawnie wykryje zegarek i będzie on widoczny w trybie adb. Jeszcze raz proszę byś poczytał! W jednym z poradników jest link do ściągnięcia sterowników, również w narzędziu które zrobił @Lector są te sterowniki ( z tego co pamiętam punkt 1). Z tego co widzę nie masz bladego pojęcia co i z czym, dlatego proponuję czytaj, czytaj i czytaj za nim weźmiesz się za modyfikacje oprogramowania zegarka. Uwalić zegarek wcale nie jest trudno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartos38 Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 @Axon chciałem się tylko upewnić, po zainstalowaniu którejkolwiek aplikacji jest ona widoczna tylko na zegarku nie ma jej w aplikacji Amazfit ? a jak ją odinstalować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 @adamk99 Jeśli od dwóch dni to ochłoń i weź się za niektóre rzeczy na spokojnie... @adamk99 @bartos38 Przeczytajcie ten wątek od początku ze zrozumieniem. Są tu wszystkie odpowiedzi na wasze pytania. P.S Dodatkowych apk nie ma widocznych w amazfitwatch. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartos38 Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Nie mogę sobie poradzić z odinstalowaniem aplikacji może źle coś wpisuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Odinstaluj przez program apkinstaller. Ręcznie jest ciężko trafić na odpowiednią nazwę aplikacji którą zainstalowałeś w zegarku. Aplikacje często po instalacji mają inną nazwę niż plik który zainstalowałeś. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted January 1, 2018 Developer Share Posted January 1, 2018 galeria do oglądania zdjęć, task to task-manager do zabijania niepotrzebnych procesów na zegarku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted January 1, 2018 Administrator Share Posted January 1, 2018 9 godzin temu, bartos38 napisał: Nie mogę sobie poradzić z odinstalowaniem aplikacji może źle coś wpisuję Nazwy pakietów można odczytać korzystając z trzeciej linii: adb shell pm list packages -3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartos38 Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 @Lector tak tak odczytałem ale po wpisaniu w adb nie chciało mi ich odinstalować poradziłem sobie dzięki Apkinstaller Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted January 5, 2018 Developer Share Posted January 5, 2018 gsam.battery.monitor.com czy jakoś tak, nie mam teraz dostępu do komputera i nie jestem w stanie podać dokładnie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miroph Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted January 28, 2018 Developer Share Posted January 28, 2018 zapraszam do pobierania i testowania nowej aplikacji na nasze zegarki Powiadomienia kroków oczywiście PL 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 aha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artmaniak Posted February 8, 2018 Share Posted February 8, 2018 fajne rozwiązanie się pojawiło - SIDEBAR LITE -na Amazfit działa, zwłaszcza super opcja, że w trakcie aktywności fizycznej możesz mieć dostęp do innych apek bez zatrzymywania treningu (np. podczas biegu możesz uruchomić inną apkę do interwałów czasowych - AmazfitInterwalTimer- i masz 2 w 1) - sprawdziłem działa (jak na filmiku - wszystko jasno opisane, pod filmikiem linki) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts