Alik Posted May 16, 2018 Share Posted May 16, 2018 Witam Mam taki problem, przełączając funkcje przez przypadek nacisnąłem aktualizacja skończyło sie tym, iż pojawił sie napis error i trójkąt z wykrzyknikiem . Pomocy, co teraz, gdzie ewentualnie czytać i szukać. Pozdrawiam . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted May 16, 2018 Developer Share Posted May 16, 2018 zrestartuj zegarek przyciskiem powinien odpalić się normalnie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alik Posted May 16, 2018 Author Share Posted May 16, 2018 Dzięki przytrzymałem przycisk i po ponownym włączeniu zegarek wstał. Swoją drogą wszystko zaczęło się od informacji , iż dane agps są nieaktualne podłącz do i zaktualizuj. nie wiem jak to zrobić . Może jakoś spróbować to zrobić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted May 16, 2018 Developer Share Posted May 16, 2018 Podczas synchronizacji z aplikacją na telefonie to się aktualizuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alik Posted May 16, 2018 Author Share Posted May 16, 2018 (edited) Dzięki, swoją drogą nie wiem od czego zacząć aby troche poznać ten zegarek. Tools For Amazfit Pace mi działa, sprawdzam ostrożnie, to co raczej nie zaszkodzi. Mam go raptem tydzień . Polski język i zauważyłem, że biegnąc ze znajomym mój zegarek zaniża ilość przebytych kilometrów. Jego np, wskazywałok.7 km. mój 5,5 km Edited May 16, 2018 by Alik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts