Nitaela Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 (edited) Cześć, wczoraj wieczorem powtórzyła się u mnie awaria z niedzieli - nie mogę sparować odkurzacza ze swoim wifi - w ogóle nie widzę sygnału Xiaomi z którym mogłabym się połączyć. To globalna awaria ? Jakieś porady ? Edited February 25, 2021 by Nitaela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitaela Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Tak tak, ja znam te metody, resetowanie, tak odkurzacza jak i routera, zmiana lokalizacji, aktualizacja aplikacji etc ale mi to wyglada na jakaś awarie, z która z poziomu aplikacji nie da się nic zrobić. W niedziele tez tak było, wiele osób pisało ze około godz 18 padły im odkurzacze wiec myslalam, ze tu mamy podobna sytuacje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aza Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 posiadam odkurzacz (xiaomi mijia 1T )chinska wersja globalna to ( Xiaomi Mi Robot Mop 2 Pro +) czy jest możliwość wgrania oprogramowania na globalna wersje. Musze logowac sie na region chiny(mi home) bo w polskim regionie nie moge go dodac do aplikacji.Mam juz oczyszczacz powietrza(globalna wersja) i jak dam na region chiny to wywala go z aplikacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KristofX Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 zainstaluj moda xiaomi home, no chyba że masz ios Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted March 19, 2021 Developer Share Posted March 19, 2021 17 minut temu, aza napisał: posiadam odkurzacz (xiaomi mijia 1T )chinska wersja globalna to ( Xiaomi Mi Robot Mop 2 Pro +) czy jest możliwość wgrania oprogramowania na globalna wersje. wersja cn i global maja ten sam fw. roznia sie tylko modelem w configu. w kwietniu ma byc publiczna metoda rootowania, wiec jak chcesz to poczekaj i bedziesz mogl zmienic model. ewentualnie jak nie chcesz czekac to mod tylko wtedy juz moze nie byc mozliwosci zmiany modelu, bo raz podpiety na danym regionie chmura zawsze pamieta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aza Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 (edited) Dziekuje za info. czy mozesz troche prostszym jezykiem bo nie bardzo jestem biegly w tych sprawach.1T juz podlaczylem do regionu chiny czy bede mogl zmienic model jak piszesz w kwietniu Edited March 19, 2021 by aza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted March 19, 2021 Developer Share Posted March 19, 2021 powinno sie dac o ile nie bedziesz go probowal podlaczyc do eu teraz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aza Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Czy już coś wiadomo o publicznej metodzie rotowania jak pisał kolego powyżej. Gdzie tego szukac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted April 13, 2021 Developer Share Posted April 13, 2021 nie ma jeszcze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aza Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 czy sa jakies nowosci zeby zmienic wersje cn na europe w Xiaomi 1T Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted June 2, 2021 Developer Share Posted June 2, 2021 trwaja beta testy roota na roznych modelach dreame, pewnie niedlugo bedzie dla wszystkich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts