Igor92 Posted May 16, 2018 Share Posted May 16, 2018 Jakie słuchawki bez problemu łączą wam się ze Stratosem ? S3V3N wspominał coś o jakiejś czarnej liście nie kompatybilnych słuchawek , wie ktoś coś więcej na ten temat? Polecacie któreś z Ali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisek Posted May 16, 2018 Share Posted May 16, 2018 Za tydzień dam Ci znać, czy mój dokonany wybór był trafiony. Gdzieś wyczytałem, że awei a885bl są spoko. Aktualnie czekam na zegarek i słuchawki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted May 16, 2018 Share Posted May 16, 2018 Xiaomi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korno Posted May 17, 2018 Share Posted May 17, 2018 Jabra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piramidowy Posted May 17, 2018 Share Posted May 17, 2018 QCY QY8 sprawdzone- działają bez problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mavpl Posted July 16, 2018 Share Posted July 16, 2018 Cześć. U mnie bezproblemowo działają słuchawki MEIZU EP52. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek130 Posted July 16, 2018 Share Posted July 16, 2018 Ja używam Blitzwolf BW-BTS2. Działają bez problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristohuliciu Posted August 11, 2018 Share Posted August 11, 2018 Huawei/Honor AM61 Sport, ma ktoś będą działać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek1791 Posted August 17, 2018 Share Posted August 17, 2018 (edited) Mam, działają, świetne słuchawki, potężny bas, przestrzeń, zamierzam kupić drugą parę dopóki są w sprzedaży. Zmierzyłem czas działania i jest taki jak podaje producent 11 godzin, rewelka jak na tak małe sluchawki. Odległość działania to 40m, zmierzone na plaży. Tylko jakość dźwięku z zegarka to porażka, ale do biegania może być. Edited August 17, 2018 by jacek1791 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wozixxx Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 Riversong c01 parują się bez problemu z zegarkiem kosz śmieszny bo około 49 zł. Tylko że zasięg mały No i świetnie trzymają uszu. Długość trzymania na baterie około czterech godzin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrystianV50 Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 Wydaje mi się, że z każdymi się połączy... ja sprawdziłem z Philips SHB3060 i JBL ... (nie pamiętam modelu) oraz jakieś douszne Bose do biegania...wszystkie parują i grają bez problemu... chyba, że ktoś spotkał się z problemem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 Ja teraz uzywam kz bte hybrid balance i tez nie było problemu z parowanie chociaż maja przetwornik aptx. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snekraz Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 Kupiłem ostatnio te słuchawki i nie nie chcą mi się sparować ze stratosem, mam rom od Kaudii 2.0.43.0 PL 2.3.0 mogę coś z tym próbować zrobić czy to nie do połączenia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
latajacysmok Posted February 17, 2019 Share Posted February 17, 2019 W dniu 17.08.2018 o 10:56, jacek1791 napisał: Mam, działają, świetne słuchawki, potężny bas, przestrzeń, zamierzam kupić drugą parę dopóki są w sprzedaży. Zmierzyłem czas działania i jest taki jak podaje producent 11 godzin, rewelka jak na tak małe sluchawki. Odległość działania to 40m, zmierzone na plaży. Tylko jakość dźwięku z zegarka to porażka, ale do biegania może być. Jaki masz ROM, że słuchawki Huawei/Honor AM61 Sport Ci działają ? Mój stratos niestety ich nie widzi ;/ Może ktoś wie jaki ROM wgrać żeby zegarek je widział ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavo Posted March 10, 2019 Share Posted March 10, 2019 bluedio turbine (testowałem dwa modele), qcy douszne (nie pamiętam modelu), wszystkie bez problemu się sparowały. Nie używam ich jednak na co dzień, wolę na kablu podłączone do axon 7, dla mnie lepszy dźwięk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek_007 Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Proszę o pomoc w poniższej sprawie. Mam zegarek Stratos +, wersja ROM 2.3.9.0 i nie mogę połączyć się ze słuchawkami https://www.mediaexpert.pl/sluchawki-douszne/sluchawki-dokanalowe-pioneer-se-cl6bt-b-czarny,id-1274732. Słuchawki z telefonem się łączą, Zegarek z soundbarem się łączy. Problem jest na linii zegarek słuchawki. Jakieś sugestie, jak to ogarnąć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s_bek Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Spróbuj zresetować słuchawki, tzn: jeżeli słuchawki były sparowane z innym urządzeniem, stratos ich nie widział. U mnie pomogło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts