vito100 Posted November 17, 2017 Share Posted November 17, 2017 (edited) Hej ! Mam pytanie odnośnie edycji swoich postów. Jak to robić? Przycisk "edytuj" jest widoczny tylko kilka chwil po napisaniu posta, a potem ze świecą go szukać. Sprawdzałem w komputerze i w telefonie. Nie ma, albo nie widzę. Dzięki za odpowiedź. Edit: Widzę pewna zależność. Tu mogę edytować, natomiast w części ukrytej, tylko dla zalogowanych już nie. Edited November 17, 2017 by vito100 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted November 17, 2017 Administrator Share Posted November 17, 2017 Musze sprawdzić, ale wydaje mi się ze wyedytować można przez jakiś czas, później już nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vito100 Posted November 18, 2017 Author Share Posted November 18, 2017 9 godzin temu, Lector napisał: Musze sprawdzić, ale wydaje mi się ze wyedytować można przez jakiś czas, później już nie. Właśnie o to chodzi. Tego postu wyżej też już nie mogę edytować. Sęk w tym, że jak np. robię kolejne wersje tarczy, to dobrze byłoby edytować pierwszy post. W przeciwnym razie jest to mało czytelne... Pewnie chodzi o jakieś ustawienia. S3V3N przecież edytuje swój post z romem bez ograniczeń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted November 18, 2017 Administrator Share Posted November 18, 2017 Limit czasowy do edytowania usunięty. Teraz zawsze można edytować swoje posty. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vito100 Posted November 18, 2017 Author Share Posted November 18, 2017 36 minut temu, Lector napisał: Limit czasowy do edytowania usunięty. teraz zawsze można edytować swoje posty. I super! Już skorzystałem w poście o tarczach własnej konstrukcji ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts