kozi Posted May 13, 2018 Share Posted May 13, 2018 Witajcie, szukam i nie mogę znaleźć poradnika jak zsynchronizować amazfita 2 z bazą MiFit.. Mam już prawie 2 lata passy na MiFit używając Mibanda i zależy mi na zamiennym używaniu zegarka i opaski. Na Amazfita wrzucony mam rom 2.3.2.7 od S3V3N (przy okazji wielkie dzięki:) ). Próbowałem logować się za pomocą konta xiaomi na 2 czy 3 wersjach Amazfit watch i nie wychodzi (a może nie ma takiej potrzeby ?). Podzieli się ktoś rozwiązaniem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korno Posted May 13, 2018 Share Posted May 13, 2018 Zainstaluj amazfit CN aplikacje. I sparuj sobie w mifit stratosa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozi Posted May 13, 2018 Author Share Posted May 13, 2018 znalazłem na xda linki do amazfita CN i zainstalowałem .. faktycznie udało się zalogować za pomocą konta xiaomi i sparować zegarek. Rozparowuję opaskę w mificie, klikam parowanie zegarka, uruchamia mi sie amazfit watch i odczytuje kroki ale do mifita nie przenosi żadnych wartości wartości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korno Posted May 13, 2018 Share Posted May 13, 2018 Zlicza chyba tylko kroki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozi Posted May 13, 2018 Author Share Posted May 13, 2018 właśnie o kroki mi chodzi .. a nic nie przenosi.. może czegoś w apce nie robię a powinienem? może jest gdzieś jakies "up to account" .?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted May 13, 2018 Administrator Share Posted May 13, 2018 Sprawdź następnego dnia, bez parowania Mi Band. Bo może jak już zdanego dnia miał kroki to nie zsumuje ich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozi Posted May 13, 2018 Author Share Posted May 13, 2018 Tak też spróbuję .. jak nie pójdzie to jeszcze downgrade mifita do 3.2.2 zrobię (jak znajdę jeszcze w tej wersji ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts