Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Jaki rom wybrać?

Damian
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...
2 godziny temu, martinikiss napisał:

Możesz ten czas wykorzystać na odblokowanie bootloadera ;)

Teoretycznie za pomocą programu zgłosiłem i dostałem odpowiedź zwrotną na e-mail. Po za tym nic więcej nie robiłem. Zatem można powiedzieć, że BL mam odblokowanego :) 

• Like 1

• 3 weeks later...

Tak właśnie czekam na wersję PL ale że cierpliwość to nie jest moja mocna cecha to coraz bardziej mnie kusi żeby zainstalować WOS 2.0 w EN. Mam nadzieję, że później, jak już wyjdzie ROM w PL to będzie go można przeinstalować?

13 godzin temu, rafaldebek napisał:

Zaktualizowane. Najpierw do wersji 2.6.0.12, potem do wersji 2.6.1. Wszystko w CN. Potem zmiana języka wg tego posta https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/wos-2-0-pace-1-closed-beta-huami-t3785382/page3 i teraz mam EN.

Jak zaktualizowałeś 2.6.0.12 do 2.6.1 - również wyskoczyła aktualizacja na zegarku ?. Drugie pytanie mam takie: ja zaktualizowałem wersję pacefied 1.2.51b do 2.6.0.12 i zauważyłem że nie liczy pięter a dodatkowo w kompasie pokazywał ciągle to samo ciśnienie i naciskanie lekkie na ekran nie zmieniało jego wartości. Wczoraj wgrałem na nowo 1.2.51 i czujniki działają. Napisz jak to u Ciebie wygląda.

Po aktualizacji do 2.6.0.12 od razu sprawdziłem czy jest kolejna, bo gdzieś na tym forum było info że już się pojawiła. I tak było, zegarek wyświetlił aktualizacje i poszło. Teraz mam 2.6.10. Było wszystko w CN ale zmieniłem na EN. 

Piętra liczy normalnie, co do kompasu to nie wiem. Co mam Ci powiedzieć, bo nie używałem go wcześniej i nie używam teraz. Kompas po kalibracji działa normalnie i pokazuje ciśnienie.

Nie mam tylko roota.  

• 2 weeks later...
W dniu 10.06.2018 o 10:20, PTASZA_2005 napisał:

Jak zaktualizowałeś 2.6.0.12 do 2.6.1 - również wyskoczyła aktualizacja na zegarku ?. Drugie pytanie mam takie: ja zaktualizowałem wersję pacefied 1.2.51b do 2.6.0.12 i zauważyłem że nie liczy pięter a dodatkowo w kompasie pokazywał ciągle to samo ciśnienie i naciskanie lekkie na ekran nie zmieniało jego wartości. Wczoraj wgrałem na nowo 1.2.51 i czujniki działają. Napisz jak to u Ciebie wygląda.

Mam dokładnie tak samo. Szukam rozwiązania tego problemu i jak na razie bez efektu. Na wszelki wypadek "przedmuchałem" otworek od mikrofonu/czujnika ciśnienia - ale nic to nie dało.

Na pacefied - ciśnienie mierzy (a przy okazji zmiany wysokości w aktywnościach takich jak rower), a na WOS - nie :(

Update: po powrocie do PACEfied 1.2.5.1 i factory resecie, który "ożywił" czujniki wrzuciłem PACEficatora z WOS 2.6.1.0 - po kolejnym resecie - jak na razie barometr działa

Edited by Kaem

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...