Khotu Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Mam pytanie, czy jest możliwość dodania w aplikacji na telefon opcji z jaką częstotliwością zegarek ma się łączyć z telefonem? Wiem, że zbyt wiele wymagam, ale mam na myśli to, żeby była np opcja "oszczędzania baterii" kosztem opóźnienia powiadomień o np 5 sekund. Pamiętam, że taka opcja chyba była w MiBand Notify (customowa apka do MiBanda Xiaomi). Wydaje mi się, że ciągłe połączenie BT bardzo zżera mi baterię w telefonie Jest to możliwe, czy to o czym mówię nie ma sensu albo to science fiction? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artmaniak Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Hm... Sprawdź w ustawieniach tel. jaki procent zużywa Ci apka. (mod 7KAV zużywa dużo poniżej 2%- u mnie 1%) Rozumiem, że zegarek zgodnie z zaleceniami zresetowałeś do ustawień fabrycznych ... Mógłbyś zresetować też swój telefon.. .(robiąc kopię). Po czym sparuj. Możliwe , że poczujesz różnicę. Po za tym kilka praktycznych ustawień w apce na tel (pkt1i2) i w zegarku (pkt3): 1. Wyróżnij w apce tylko te aplikacje, z których chcesz powiadomienia. 2. Wyłącz powiadomienia z tel. na zegarku jak masz go w ręku. Opcja w apce. 3. Aktywuj automatyczny tryb samolotowy w godzinach Twojego snu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADBARZ Posted December 10, 2017 Share Posted December 10, 2017 Ja nie widzę dużej różnicy w drenie baterii prawie wcale natomiast jest szczegół, po odłączenie fita od ładowarki od razu spada na 99 lecz później stabilnie, macie tak ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts