n3kr0o Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 (edited) Witam. Jakich używacie słuchawki bluetooth, bo moje xiaomi nie chcą się połączyć i przymierzam się kupić jakieś inne tylko nie wiem jakie Edited May 3, 2018 by n3kr0o Link to comment Share on other sites More sharing options...
n3kr0o Posted May 10, 2018 Author Share Posted May 10, 2018 Dzięki za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
flancuz Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 Dla żony na siłownię i do biegania kupiłem Riversong C01: Aliexpress https://goo.gl/oKpD7u Gearbest https://goo.gl/Ne3X94 Są estetyczne, bardzo dobrze się dopasowują ( 5 zestawów gumek) , i co najważniejsze grają naprawdę dobrze. Ja je dostałem za 48zł 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon_w Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 Ja mam Hama Clip On Active i działają ok. Zegarek bez problemu je wykrył i połączył. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
s_bek Posted February 25, 2019 Share Posted February 25, 2019 Czy po ostatnich aktualizacjach fabrycznych pojawił się u Was problem ze słuchawkami? Posiadam Xiaomi Mi Sport, wcześniej bez problemów, teraz pozostaje bieganie z ręką na temblaku - zbyt nisko/daleko ręka z zegarkiem od słuchawek i zrywa połączenie. Tyle sper.... w ostatnich aktualizacjach że mi się odechciewa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peanek Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 W dniu 25.02.2019 o 20:19, s_bek napisał: Czy po ostatnich aktualizacjach fabrycznych pojawił się u Was problem ze słuchawkami? Posiadam Xiaomi Mi Sport, wcześniej bez problemów, teraz pozostaje bieganie z ręką na temblaku - zbyt nisko/daleko ręka z zegarkiem od słuchawek i zrywa połączenie. Tyle sper.... w ostatnich aktualizacjach że mi się odechciewa! Cześć, ja mam ten sam problem. Coś się poprawiło ? Bo za każdym razem kiedy idę biegać to strzela mnie coś... nawet na prawej ręce bliżej odbiornika nic nie pomaga... Do dziś byłem na CN ROM-ie 2.0.55, dzisiaj się przeniosłem na International 2.0.3.7, ale bez poprawy. Mam słuchawki : Meizu EP-51 oraz BT receviver z KZ . Wydaje mi się, że jeszcze w Grudniu nie miałem żadnych problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewsey89 Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Witam, Ja mam słuchawki Mi sport i wszystko działa bez zarzutu. ROM 2.3.9.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now