Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Słuchawki bluetooth

n3kr0o
 Share

Recommended Posts

• 9 months later...

Czy po ostatnich aktualizacjach fabrycznych pojawił się u Was problem ze słuchawkami? Posiadam Xiaomi Mi Sport, wcześniej bez problemów, teraz pozostaje bieganie z ręką na temblaku - zbyt nisko/daleko ręka z zegarkiem od słuchawek i zrywa połączenie.  Tyle sper.... w ostatnich aktualizacjach że mi się odechciewa! 

• 1 month later...
W dniu 25.02.2019 o 20:19, s_bek napisał:

Czy po ostatnich aktualizacjach fabrycznych pojawił się u Was problem ze słuchawkami? Posiadam Xiaomi Mi Sport, wcześniej bez problemów, teraz pozostaje bieganie z ręką na temblaku - zbyt nisko/daleko ręka z zegarkiem od słuchawek i zrywa połączenie.  Tyle sper.... w ostatnich aktualizacjach że mi się odechciewa! 

Cześć, ja mam ten sam problem. Coś się poprawiło ? Bo za każdym razem kiedy idę biegać to strzela mnie coś... nawet na prawej ręce bliżej odbiornika nic nie pomaga...

Do dziś byłem na CN ROM-ie 2.0.55, dzisiaj się przeniosłem na International 2.0.3.7, ale bez poprawy. 

Mam słuchawki : Meizu EP-51 oraz BT receviver z KZ . Wydaje mi się, że jeszcze w Grudniu nie miałem żadnych problemów. 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...