Yabcok Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 Witam Mam pytanie Czy istnieje możliwość wyłączenia funkcji automatycznej blokady ekranu podczas uprawiania biegania Trochę to chore aby podczas prowadzenia po tracku za każdym razem klikać środkowy przycisk zegarka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferox Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 Podpisuje się pod pytanie ???? w ogóle te blokowanie moim zdaniem jest nie potrzebne ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanto91 Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Hej. Ja mam problem tego typu, że zegarek jest połączony z telefonem, ale nie mogę w aplikacji Zedd ustawić odblokowania telefonu za pomocą zegarka, bo wyświetla, że jest niepołączony mimo tego, że dane się synchronizują i dostaje powiadomienia z telefonu na zegarek. Telefon One Plus Nord. Proszę o pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts