ghostrider_1988 Posted May 1, 2018 Share Posted May 1, 2018 Witam, chciałem się dowiedzieć czy jest taka opcja w zegarku amazfit stratos, żeby wyświetlić takie okno jak w pace z barometrem i wysokościomierzem jak w załączonym zdjęciu? Bo na razie nawet nie znalazłem funkcji barometru a wysokościomierz wydaje mi się, że pokazuje fikcyjne dane, bo na płaskim terenie czasem wysokość mi się zmienia o 10 metrów po paru krokach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maroo76 Posted October 19, 2018 Share Posted October 19, 2018 Odświeżę temat. Co do wskazań wysokościomierza mam mieszane uczucia. Porównując z Amazfit bip, wskazania różnią się o kilkanaście metrów. Będąc w górach na wysokości 3100m Stratos 2 wskazał dokładnie taką samą wysokość, tylko po kilku minutach postoju. Ale podczas wędrówki już przekłamuje nawet o 100metrow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts