Morawieca71 Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Witam. jak zmienić tarcze zegarka . Mam zainstalowane apki zeep i amazfaces. teoretycznie pobieram tarcze i co dalej? Każe zsynchronizować ale nie wiem jak prosze o pomoc. Pizdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted February 17, 2021 Administrator Share Posted February 17, 2021 Amazface powinna pokazać na którą tarcze masz ustawić z dostępnych w Zepp aby ustawiła ta co pobrało. Nowa tarcza nie dochodzi jako kolejna, tylko zastępuje którąś z dostępnych w Zepp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morawieca71 Posted February 23, 2021 Author Share Posted February 23, 2021 W dniu 17.02.2021 o 18:17, Lector napisał: Amazface powinna pokazać na którą tarcze masz ustawić z dostępnych w Zepp aby ustawiła ta co pobrało. Nowa tarcza nie dochodzi jako kolejna, tylko zastępuje którąś z dostępnych w Zepp. Tak wiem. Tak było na Androidzie, a na iOS nie daje rady tego ogarnąć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamlis88 Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 (edited) na IOS najpierw robisz synchronizacje z aplikacja zeep póżniej w aplikacji amazfaces wybierasz tarcze klikasz download i install i po chwili tarcza ci się instaluje. Ewentualnie możesz pobrać dodatkowo aplikacje amaztools połączyć ją z zegarkiem i przez nią wgrywać tarcze Edited March 1, 2021 by kamlis88 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts