Ferox Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 Witam . Mam pytanko , czy tylko na mnie źle działa podświetlenie w tym zegarku , czy z racji , że może nie jest ono najwyższych lotów każdy ma jakieś źle doświadczenie z nim ? Może to w moim zegarku jest coś nie tak ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawu1991 Posted May 1, 2018 Share Posted May 1, 2018 Opisz problem jaki masz z zegarkiem to wtedy bedziemy mogli cos powiedziec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferox Posted May 3, 2018 Author Share Posted May 3, 2018 Głównie chodzi mi o to , że przy słabym oświetleniu na zegarku ( bez ustawionego podświetlenia ) praktycznie nic nie widać , troszkę mnie to irytuje ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawu1991 Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 Bez podświetlenia ekran zegarka jest widoczny w normalny dzień i gdy bardzo świeci słońce. Natomiast w nocy nie ma szans. Tak jest skonstruowany wyświetlacz. Dobrze mieć ustawienie na auto aby sam dobierał jasność do otoczenia. Pozwoli to też oszczędzać baterię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferox Posted May 3, 2018 Author Share Posted May 3, 2018 Dziękuję , czyli poprostu trzeba się do tego przyzwyczaić , faktycznie w normalny dzień jest to fajne działanie w nocy już te podświetlenie takiego efektu nie ma , ale mimo to zegareczek jest przedni ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts