kamilinho Posted April 29, 2018 Share Posted April 29, 2018 Mam taki problem, że nie mogę znaleźć opcji włączenia qr kodu do parowania aplikacji z zegarkiem. Na zegarku mam chiński Rom, a chcę zainstalować polski/angielski. Bootloader odblokowany. Zegarek jest rozparowany z aplikacją. Nie znam menu zegarka na tyle żeby się sprawnie poruszać, a krzaczki mi nic nie mówią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawu1991 Posted April 29, 2018 Share Posted April 29, 2018 @kamilinho Łap filmik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilinho Posted April 29, 2018 Author Share Posted April 29, 2018 dzięki, działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaz102 Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Witam! obejżałem filmik i nadal nie wiem jak włączzyć kod qr, mam z tym problem zawsze tak robi po aktualizacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted October 16, 2019 Administrator Share Posted October 16, 2019 A widzisz gdzie jest factory reset? Jak zrobisz Factory reset to będzie QR do sparowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts