pepeEL Posted April 24, 2018 Share Posted April 24, 2018 Witam Mam wgrany ROM 7NCR 1.2 by S3V3N. W jaki sposób mogę wrócić do oryginalnego stanu zegarka Chińskiego z chińskim romem ? Bo chciałem wgrać rom StratOS 2.0 z XDA ale nię mogę... Nie chce mi wgrywać... Wywala się coś zaraz na samym początku. Chciałem przywrócić chinczyka 2.0.7.5 z linka gdzie jest StartOS 2.0 ale tak samo na samym początku jeest error że nie znaleziono recovery.img. mimo że jest w tym katalogu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepeEL Posted April 24, 2018 Author Share Posted April 24, 2018 Ok ale próbowałem wgrać CN 2.0.7.5 i nie chce się wgrać na Twój ROM. Mam kmomunikat że nie znaleziono pliku recovery.img. Rom jaki chce wgrać to z tego linka https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/stratos-flash-chinese-rom-2-0-7-5-t3749698 Proszę o jaśniejsze wytłumaczenie gdyż nie każdy musi znać się tak dobrze jak Ty Będe wdzięczny za pomoc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted April 24, 2018 Administrator Share Posted April 24, 2018 Komputer wykrywa zegarek w adb i we fastboot? Nie pomyślałeś ze może być problem z komunikacją komputer <--> zegarek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawu1991 Posted April 24, 2018 Share Posted April 24, 2018 @pepeEL Zmień port USB w komputerze na którym próbowałeś wgrać 2.0.7.5. Domyślam się że to ten sam komputer na którym wgrywałeś wcześniej inne romy więc sterowniki są ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted April 24, 2018 Administrator Share Posted April 24, 2018 Jeżeli wgrał Polski ROM, a języka polskiego nie ma to znaczy ze coś nie tak. Więc pewnie brak lub przerywanie komunikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepeEL Posted April 24, 2018 Author Share Posted April 24, 2018 (edited) Powiem tak... Wgrywanie softu @S3V3N działa poprawnie a problem jest tylko aby wgrać ten soft z XDA. Soft wgrał się ok bo wersja softu w zegarku to 2.3.2.7 (7NCR 1.2 by S3V3N) Edited April 24, 2018 by pepeEL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted April 24, 2018 Administrator Share Posted April 24, 2018 Wgrywając powyższy rom masz Polski, bo wcześniej pisałeś ze nie masz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepeEL Posted April 24, 2018 Author Share Posted April 24, 2018 No wcześniej tak było a wczoraj kombinowałem z tym wgrywaniem i wgrywałem jeszcze raz bo był fastboot tylko i teraz polskiego nie ma. Ale na tarczy zegarka mam dzień tygodnia w języku polskim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawu1991 Posted April 24, 2018 Share Posted April 24, 2018 A jeżeli ręcznie wprowadzisz zegarek w fastboot to spróbuj wtedy wgrać ten 2.0.7.5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepeEL Posted April 24, 2018 Author Share Posted April 24, 2018 (edited) Bo tam jest skrypt do wgrywania.... Czyli wprowadzić do fastboota i dopiero odpalić skrypt do wgrywania ? Edited April 24, 2018 by pepeEL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now