Ulung Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Czy jest jakiś sposób na przełączenie urządzeń na inną sieć wifi bez usuwania ich i ponownego dodawania w aplikacji Xiaomi Home? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piteron Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Zmiana sieci tzn zmiana lokalizacji czy routera. Ustaw taka dama nazwę i hasło. Może się połączy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Znamir Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 10 hours ago, piteron said: Zmiana sieci tzn zmiana lokalizacji czy routera. Ustaw taka dama nazwę i hasło. Może się połączy Nie zawsze jest możliwe ustawienie takiego samego SSID. U mnie zawiesił się repeater do którego mam podpięte urządzenia i musiałem go zresetować (router ma za słaby zasięg w drugim końcu mieszkania, a zmiana jego ustawienia nie wchodzi w grę). Okazało się, że nowy plugin obsługujący repeater nie pozwala na ustawienie SSID ze spacjami (a takie było wcześniej). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts