mgmorpheus77 Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Od poniedziałku nie mogę utworzyć grup oświetleniowych żarówek. Wszystkie grupy, które miałem utworzone się wykrzaczyły i teraz każda żarówka jest osobno co utrudnia ich sterowanie. Nie pomogło ich ponowne dodanie, restart routera, restart apki miHome. Brak mi już pomysłów. Pracuje oczywiście na iOS14. Jeśli chodzi o żarówki to jest to model "Inteligentna żarówka LED Mi biała" po wifi. Każda próba ich pogrupowania kończy się na tym, że apka mieli i nic się nie dzieje. Czy ktoś może zauważył podobny problem na iOS, albo ma jakiś pomysł jak to naprawić? Czuję, że problem leży po stronie Xiaomi, ale wolę zapytać. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted February 10, 2021 Developer Share Posted February 10, 2021 widzialem o tych grupach pare postow. to jakis bug apki na ios, bo na android nie ma problemu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgmorpheus77 Posted February 11, 2021 Author Share Posted February 11, 2021 Czyli nie pozostaje mi nic innego jak czekać na up apki i ewentualnie zasypywać dev informacjami o błędzie ;) Dzięki za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgmorpheus77 Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Dziś była aktualizacja apki miHome na iOS, ale nic nowego ona nie wniosła w sprawie tworzenia grup oświetleniowych ? przynajmniej u mnie. Coś mi się wydaje, że wina leży po stronie chmury europejskiej, a z tego co słyszałem to rzadko tam zaglądają, by cokolwiek poprawić ?♂️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted February 25, 2021 Developer Share Posted February 25, 2021 to jednak nie jest bug apki, a po prostu usuneli grupy z innych regionow, niz chiny. na android (org apka) jak zrobisz grupe to znikaja zarowki, a grupa sie nie pojawia. to samo zrobili z sensorem zalania na eu pare miesiecy temu i do dzis nie naprawili. na modzie nie ma problemu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boj Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 U mie po aktualizacija apka nie Działa nie mogę nawet zalogować się Aplikacja zamyka się. Uwaga nie instalować aktualizacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgmorpheus77 Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Na iOS tak masz, czy na Andku? 4 minuty temu, Boj napisał: U mie po aktualizacija apka nie Działa nie mogę nawet zalogować się Aplikacja zamyka się. Uwaga nie instalować aktualizacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts