Popular Post Piwek Posted April 17, 2018 Popular Post Share Posted April 17, 2018 (edited) Zmodyfikowałem sobie ROM PACEfied_rel_38_(1.2.50h) i postanowiłem się nim podzielić. Chciałem dodać nowy temat ale nie można więc wrzucam tu. Zmiany: - po instalacji od razu język polski - zegarek paruje się z aplikacją Amazfit Watch ze sklepu Play - usunięte aplikacje: Alipay, Ximalayasound, Mapy Sogou, Pilot TV - dodany kalendarz (https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/app-widget-calendar-pace-t3751889) - podmnienione aplikacje na wersje pl (https://xiaomifans.pl/topic/85-aplikacje-pl-dla-pacefied-rom/?do=findComment&comment=2833) - bootanimacja ze Stratosa Instalacja przez ToolsForAmazfitPace Wgrywacie na własną odpowiedzialność!! https://drive.google.com/open?id=15tlxiHO5E0T6Ti0Ir-O1YKkwW9O26emM wersja z uaktualnioną wersją kalendarza, nie testowana: https://mega.nz/#!f04DEY7Y!LIuLqx1bKVs1Vz3qGpQeFm35RfO6DMsyn7i_q91M54g Edited June 11, 2018 by Piwek 119 26 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted April 20, 2018 Administrator Share Posted April 20, 2018 Oddzieliłem i zmieniłem uprawnienia do zakładania tematów w tym dziale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meriox Posted April 22, 2018 Share Posted April 22, 2018 Dzięki! Na to czekałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwek N. Posted April 22, 2018 Share Posted April 22, 2018 Cześć wszystkim! Wczoraj dostałem Amazfita Pace, dzisiaj na mail przyszedł kod do odblokowania bootloadera. Czy po odblokowaniu mogę od razu wrzucić ww ROM? Proszę, wytłumaczcie jak laikowi, bo robię to pierwszy raz. Jadę wg tej instrukcji: http://miboy.pl/2017/09/28/xiaomi-huami-amazfit-jezyk-polski-mi-home-instrukcja/ Z góry dzięki! 35 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted April 22, 2018 Administrator Share Posted April 22, 2018 Na forum masz tool for amazfit pace, najpierw trzeba zrobić root, a później instalacja Romu custom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwek N. Posted April 22, 2018 Share Posted April 22, 2018 Wcisnąłem nr 3 by zrobić roota i dałem enter. Wisi przy takim czymś. Co teraz? Już jest root? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted April 22, 2018 Administrator Share Posted April 22, 2018 Nie nie ma. Wygląda na problem połączenie lub sterowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwek N. Posted April 22, 2018 Share Posted April 22, 2018 Chwilę wcześniej połączenie było, bo sprawdzałem tym programem, czy jest odblokowany bootloader. Dziwne.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodek1 Posted April 23, 2018 Share Posted April 23, 2018 Ciekawe. Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukey Posted April 29, 2018 Share Posted April 29, 2018 Czy wersji 1.2.51 można się spodziewać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwek Posted May 1, 2018 Author Share Posted May 1, 2018 Nie będzie, chyba że pacefied wyjdzie w tej wersji jako całość a nie update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukey Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 Chętnie tak myślę czy jakby zainstalować Twój rom i do tego update do najnowszego to wszystko by było po polsku i zachowana "fajnosc". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kri$ Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 (edited) Mam wersje PACEfied 1.2.51 full, była na początku, potem został tylko upgrade. Działa bez problemu, nie wiem czemu została usunięta. Jedynie brak nr seryjnego. Ale podobno upgrade 1.2.51 przywraca nr seryjny. Jednak nie przywróciło. Trzeba wgrać 1.2.50h, wraca serial numer, potem wgranie upgrade 1.2.51. Edited May 2, 2018 by Kri$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwek Posted May 2, 2018 Author Share Posted May 2, 2018 @ukey jak wgrasz update to ocenisz zmiany, które zrobiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budzikus Posted May 5, 2018 Share Posted May 5, 2018 A czy ktoś ma problem z ponownym sparowaniem telefonu z zegarkiem po wgraniu tego ROOMA? od półgodziny próbuje się połączyć i nie daje rade.Połączenie bluetooth niby jest ale gdy tylko się połączy wyskakuje komunikat, że nie udało się połączyć zrobiłem restet zegarka do ustawień fabrycznych ale dalej nic. ktos ma jakis pomysł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwek Posted May 5, 2018 Author Share Posted May 5, 2018 Rozparuj zegarek w aplikacji i sparuj jeszcze raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budzikus Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 (edited) Próbowałem wszystkiego. Z pacefied normalnie mi się łączy a z Twoimi modami już nie. Dodam, że pacjent to iPhone. Próbowałem zmieniać region na chiński i przez konto Xiaomi się logować ale dalej nic. Na razie wgrałem pacefied i doinstalowałem osobno mody. Ale twój jest lepiej zrobiony (bootanimation i wyrzucone niepotrzebne aplikacje) dlatego gdybys wiedział co robię nie tak to proszę o info zegarek kupiony w Polsce wiec wersja US. Edited May 7, 2018 by Budzikus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwek Posted May 7, 2018 Author Share Posted May 7, 2018 Niestety nie wiemco może być przyczyną u mnie na androidzie parkje się bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnieszka Posted May 12, 2018 Share Posted May 12, 2018 Witam. Wlaśnie 15 minut temu rozpakowałam swojego Amazfit Pace. Powiedzcie co teraz po koleji zrobić aby był język polski i może większy wybór tarcz. Przepraszam jesli powielam temat ale nie potrafiłam odnaleźć tych informacji na forum, co mam zrobić krok po kroku. Pozdrawiam, Agnieszka Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbajakubb Posted May 13, 2018 Share Posted May 13, 2018 Nie działa mi player muzyki.Może jakaś podpowiedź dlaczego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwek Posted May 13, 2018 Author Share Posted May 13, 2018 Jak napiszesz dokładnie co Ci nie działa to może ktoś Ci pomoże. u mnie działa. Słuchawki masz podłączone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbajakubb Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 Tak.Słuchawki sparowane.Muzyka w folderze music,a kiedy cisnę utwór wyskakuje Media player error 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziober11 Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 W dniu 7.05.2018 o 13:27, Budzikus napisał: Próbowałem wszystkiego. Z pacefied normalnie mi się łączy a z Twoimi modami już nie. Dodam, że pacjent to iPhone. Próbowałem zmieniać region na chiński i przez konto Xiaomi się logować ale dalej nic. Na razie wgrałem pacefied i doinstalowałem osobno mody. Ale twój jest lepiej zrobiony (bootanimation i wyrzucone niepotrzebne aplikacje) dlatego gdybys wiedział co robię nie tak to proszę o info zegarek kupiony w Polsce wiec wersja US. Mam ten sam problem, nie paruje się z iphonem. Wróciłem na Pacefied. Szkoda bo ten rom bardziej mi pasował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwek Posted May 14, 2018 Author Share Posted May 14, 2018 W dniu 14.05.2018 o 04:15, qbajakubb napisał: Tak.Słuchawki sparowane.Muzyka w folderze music,a kiedy cisnę utwór wyskakuje Media player error 1. Może uszkodzony jest plik mp3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbajakubb Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 No ale mam ich wgranych koło 30stu i każdy był by uszkodzony, nie bardzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts