domio33 Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 (edited) Witam wszystkich Jestem posiadaczem amazfit2 od wczoraj , dzięki poradnikom udało mi się go spolszczyć. Natomiast mam problem aby sparować go z moim iphone se z wersją oprogramowania ios10.3.3 Więc w skrócie. Zegarek pokazuje qr , telefonem skanuje , urządzenia łączą się po bt , w ustawieniach widać że są połączone , na telefonie pokazuje się błąd że nie może sparować , w tle zegarek pyta o wybór ręki na której mam go nosić , zegarek resetuje się i znowu pokazuje qr , mimo że są połączone po bt , 2 razy udało mi się go sparować tak ,że jak aplikacja pokazała błąd , wywaliłem ją z procesów , dopiero wtedy zegarkowi pokazałem rekę , włączył się , pokazał tarczę , przychodziły powiadomienia lecz w aplikacji amazfit nic nie mogłem ustawić bo był dalej nie sparowany . Tak trochę głupieję już bo ciągle ustawienia fabryczne mu robię i dalej to samo. Obok mam swojego samsunga galaxy s6 i on od razu się łączy , nie ma z nim żadnego problemu.... Wie ktoś co to może być ? edit Poniżej screeny jak to wygląda Edited April 20, 2018 by domio33 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted April 20, 2018 Administrator Share Posted April 20, 2018 Zabrakło jeszcze jaką masz wersję ROMu na zegarku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domio33 Posted April 20, 2018 Author Share Posted April 20, 2018 Wersja romu to us_pl 1.0.1 by Kaudii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted April 20, 2018 Developer Share Posted April 20, 2018 w tym romie nie ma jeszcze poprawki dla parowania z iPhone, będzie niebawem w 1.0.2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domio33 Posted April 20, 2018 Author Share Posted April 20, 2018 1 minutę temu, Kaudii napisał: w tym romie nie ma jeszcze poprawki dla parowania z iPhone, będzie niebawem w 1.0.2 Dziękuję Kaudii za odpowiedź , już myślałem że coś zepsułem albo mam coś z zegarkiem . Uspokoiłeś mnie tym. Grunt że zegarek jest sparowny , powiadomienia są , pokazuję godzinę Na kiedy planowana jest aktualiazcja do 1.0.2 ? Jeśli można wiedzieć ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted April 20, 2018 Developer Share Posted April 20, 2018 8 minut temu, domio33 napisał: Na kiedy planowana jest aktualiazcja do 1.0.2 ? Jeśli można wiedzieć ? myślę, że niebawem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrc_rafi Posted February 8, 2019 Share Posted February 8, 2019 (edited) Witam mam pytanie. Przeszedłem teraz z Androida na iPhone i czy ta sama aplikacja na tel. będzie działać na IOS Edited February 8, 2019 by wrc_rafi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts