kostek061 Posted April 18, 2018 Share Posted April 18, 2018 Posiadam zegarek Amazfit Pace w wersji 1.3.6d i mam pytanie czy istnieje możlwiość sprawdzić w aplikacji amazfit na ios lub w samym zegarku łączną ilośc przebytych kilometrów w danym dniu ? W tym momencie takie dane widzę tylko gdy włączę trening a w aplikacji mifit były dostępne dane o ilości przebytych km w ciągu całego dnia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted April 18, 2018 Administrator Share Posted April 18, 2018 Km tylko z aktywności, jeżeli km z kroków to aplikacja MiFit - logowanie tym samym kontem. W Mi Fit dodać zegarek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostek061 Posted April 18, 2018 Author Share Posted April 18, 2018 Dzięki za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PTASZA_2005 Posted May 1, 2018 Share Posted May 1, 2018 (edited) Witam, wszystko fajnie, dodać zegarek w Mi Fit tylko jak to zrobić. Mam zainstalowany ROM najnowszy Pacefied, aplikację Amazfit Watch 2.0.3 PL z tego forum i Mi Fit-a ze sklepu Play, loguję się kontem Xiaomi i w żaden sposób nie mogę z nim sparować zegarka. Chyba że robię coś źle. Będę wdzięczny za podpowiedź. Edited May 1, 2018 by PTASZA_2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted May 1, 2018 Administrator Share Posted May 1, 2018 Na tym Forum są dwie wersja Amazfit Watch Masz tą GP czy Chińczyka? Musi być Chińczyk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PTASZA_2005 Posted May 1, 2018 Share Posted May 1, 2018 Chyba chińską, dodtsłem napenie od kolegi razem z romem. Czy chińska wersja to ta z tematu: Amazfit Watch 2.0.1 CN Dev. - wersja PL Nie mozna jej pobrac z MEGA, link wygasł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted May 1, 2018 Administrator Share Posted May 1, 2018 Tak, to ta. Tu masz link do aktualnej wersji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PTASZA_2005 Posted May 1, 2018 Share Posted May 1, 2018 Dzięki, dam znać czy hula na tym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PTASZA_2005 Posted May 1, 2018 Share Posted May 1, 2018 (edited) No niestety dalej nie można dodać urządzenia w Mi Fit Może trzeba użyć innej wersji Mi Fit tez chińskiej a nie tej z GP Edited May 1, 2018 by PTASZA_2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PTASZA_2005 Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 Rozumiem że nikt nie ma z tym problemu tylko czy jeśli tak to może ktoś może się podzielić rozwiązaniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRZ@NEK Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 21 minut temu, PTASZA_2005 napisał: Rozumiem że nikt nie ma z tym problemu tylko czy jeśli tak to może ktoś może się podzielić rozwiązaniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PTASZA_2005 Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 To niestety nie działa u mnie, nie mogę dodać urządzenia w Mi fit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G33 Posted May 13, 2018 Share Posted May 13, 2018 U mnie też jest problem z sparowaniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts