Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Amazfit Pace język polski w oficjalnej dystrybucji.

tolek1
 Share

Recommended Posts

Zadałem pytanie w sklepie x-kom czy zegarek Amazfit posiada oprogramowanie w języku polskim, oto jaką otrzymałem odpowiedź: "Dzień dobry, dziękuję za wiadomość. Uprzejmie informuję, iż zegarek posiada również menu w języku polskim". 

Czy jest to możliwe, czy to jednak niewiedza pracownika sklepu?

Napisałem żeby wysłali fotkę, jednak idą dalej w zaparte :D:

"dziękuję za wiadomość. Produkt pochodzi z oficjalnej polskiej dystrybucji, a w tych urządzeniach zapewniany jest dostęp do menu w języku polskim. Aktualnie przez wzgląd na problemy natury logistycznej nie mam możliwości wykonania zdjęć, jednak mogę polecić zamówienie produktu do salonu, gdzie można dokonać weryfikacji."

Ciekawe czy przy wzroście popularności doczekamy się kiedyś oficjalnego wsparcia producenta....

9 godzin temu, GiGi napisał:

Który to salon X-kom taką brednię Ci sprzedał? Niewiedza niewiedzą ale to jest nieświadome wprowadzanie w błąd.

Masz dane tej placówki? Napisze do chłopaków z centrali X-kom żeby ich uświadomić.

Odpowiedź otrzymałem z centrali w Częstochowie.

Hmmmm...błąd ludzki najwidoczniej chociaż mógł być kosztowny. Mi chłopaki napisali o tym że najwidoczniej ktoś u nich był niedoinformowany ale sami chyba tez nie bardzo się w tym orientują bo zasugerowali że co najwyżej można wgrać sobie samemu język Polski ale nie uprzedzili ani nie wspomnieli o tym że wiąże się to z utratą gwarancji.