uczen Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Jeśli w aplikacji na telefonie włączę okienko podglądu - obraz i dźwięk kamery się zawiesza na aplikacji, nie działa ta opcja. Chodzi o tą opcję co włącza się małe okienku podglądu i działa w tle (ale na wierzchu ). Na żony telefonie działa pomimo że ma wszystko to samo. Czy to wina, że mamy jedno konto i chyba było zakładane na żony telefonie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWp Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Trudno powiedzieć, raczej jakiś błąd w telefonie. Apka ma zezwolenie na wyświetlanie wyskakujących okien i wyskakujących okien podczas pracy w tle? Co do konta to chyba lepiej założyć drugie i udostępnić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uczen Posted February 2, 2021 Author Share Posted February 2, 2021 Też myślałem, że to wina telefonu, ale obaliłem to po kupnie nowych. Zona i ja wymieniliśmy telefony. Wcześniej na starych ta sama sytuacja u żony ok, u mnie nie działało, wymieniliśmy tel i znowu u mnie nie działa, więc wina telefony raczej odpada. Wszystkie uprawnienia mamy identycznie Zastawiam się czy to nie od tego, że na jednym koncie mamy Dlaczego lepiej drugie i udostępnić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWp Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 4 minuty temu, uczen napisał: Dlaczego lepiej drugie i udostępnić? Z autopsji. Tak mam u siebie z żoną i działa (nie próbowałem na jednym koncie). Mam dwie kamery Yi, zewnętrzną i wewnętrzną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uczen Posted February 2, 2021 Author Share Posted February 2, 2021 Mamy kilka kam i na zew i wew i z wyjątkiem tej opcji też wszystko śmiga, ale jak nikt nie podsunie innego rozwiązania to spróbuje najprostsze - drugie konto. Panu działa ta opcja? Tzn czy się nie zawiesza po włączeniu okienka, bo mi okienko się "minimalizuje", ale po prostu nie działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWp Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 12 minut temu, uczen napisał: Panu działa ta opcja? Działa. Założenie drugiego konta i udostępnienie to chwila roboty. Jak nie spróbujesz, nie będziesz wiedział. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts