glidinglover Posted April 13, 2018 Share Posted April 13, 2018 Witam, chciałbym się was zapytać czy spotkaliście się może z takim problemem? A mianowicie: -Odpinam zegarek od ładowania o 7 rano z 100% poziomem baterii następnie używam go przez cały dzień -Kładąc się spać około 22 mam jeszcze jakieś 85-80% baterii, a następnego dnia po przebudzeniu na zegarku pokazuje mi że poziom jego baterii wynosi 5% Dzieje się tak nie ważne czy mam włączony ciągły pomiar HR czy też nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawu1991 Posted April 13, 2018 Share Posted April 13, 2018 (edited) Jezeli masz rom od s3v3na to jest normalne zachowanie na poczatku. Zegarek "uczy sie". Jezeli problem nie ustapi po 3-4 cyklach ladowania wtedy trzeba bedzie szukac problemu. Edited April 13, 2018 by wawu1991 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glidinglover Posted April 13, 2018 Author Share Posted April 13, 2018 problem rozwiązany, przeinstalowałem rom na ten od @Kaudii 1.0.1 i teraz minęło około 3h i zeszło tylko 2% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts