Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

[ROM] Stratos US_PL 1.0.1 by Kaudii

Recommended Posts

• Lector pinned this topic

:-) zrobię... tylko pieniądze na paypal muszę wpłacić. 

Pytanko: podczas instalacji wygenerował mi klucz, skopiowałem i wyskoczył błąd too many links i zegarek się zrestratował. 

Jakieś podpowiedzi ? Jestem kiepski... robię to pierwszy raz

• Developer

@audiqa nie zaśmiecaj tematu, raz już o to pytałeś, napisałem ci że skoro paruje się z aplikacją na Androida ze sklepu Play to z iOS też powinno się sparować bez problemu, pobierz zainstaluj i sprawdź, daj info innym a nie czekaj tylko na gotowca

• Like 2

Specjalnie sprawdziłem na iOS. Rom nie działa z wersja polska Amazfita trzeba ściągnąć z chińskiego regionu. Zegarek się paruje ale aplikacja wrzuca błąd. Na stock US działa wersja polska i chińska aplikacji Amazfit. 

@Kaudii poddaje się. Próbowałem na  wszystkie możliwe sposoby. Na dwóch iPhone, aplikacja  instalowana po zmianie regionu na CN i na PL. Co ciekawe, podczas próby parowania dzwonił do mnie kolega i na zegarku normalnie pojawiła się informacja. Problem wygląda jakby nie mógł ukończyć tego zadania. Na ROM @S3V3N jest taka sama sytuacja. Kolega @xarrek też nie może się połączyć. I żeby było jasne nie mam o to pretensji, zaznaczyliście, że działa z GP, pisze tylko informacyjnie jak to wygląda po wykonaniu testów.

Widzę, że @S3V3N prawdopodobnie znalazł w czym problem (pisze o tym w swoim wątku).

Edited by audiqa
  • Thanks 1

Zegarek się odpalił bez problemu, parowanie z aplikacja przeszło za drugim razem. Po odparowaniu przedniego romu nie uruchomiłem ponownie telefonu. Po ponownym uruchomieniu parowanie bez problemu. Aplikacja pobrana z Google Play. Niestety mam problem z prędkością wiatru w pogodzie. Zarówno w zegarku jak i aplikacji mam ustawione jednostki metryczne a tutaj podaje w milach. Czy ktoś ma podobny problem?

DSC_0053.JPGDSC_0054.JPGDSC_0055.JPGDSC_0056.JPG

DSC_0062.JPGDSC_0065.JPG

DSC_0066.JPGDSC_0067.JPG

Edited by wawu1991

Być może tylko ja ma taki problem. Tak jest na nieważne którym sofcie: stock, od S3v3na i od Ciebie. Zawsze robię factory reset po instalacji softu.

Czy więcej osób może to zweryfikować?

Dziwne jest to że ty masz normalnie km\h a inni mph. Gdyby to był problem tylko oryginalnego softu to każdy by miał ten sam błąd. Może problem leży w hardware a nie software.

Edited by wawu1991

• Lector locked and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...