Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

pas do mierzenia tętna

spoli2003
 Share

Recommended Posts

• 4 weeks later...

ant+ jak wszystkie do garmina, tu pewnie ma być bluetooth

pomiar z nadgarstka działa dopóki ręka jest sucha, jak tylko złapie trochę wilgoci to zaczyna wariować tak że pomiar jest całkowicie niemiarodajny, zainwestuje w opaskę którą kolega wyżej zaproponował

Edited by grzegrz

W dniu 15.05.2018 o 17:28, grzegrz napisał:

w jaki sposób parujesz zegarek z paskiem? ja mam pasek HRM3 Garmina i za nic się nie da połączyć go z zegarkiem

p.s. pasek sprawny, z forerunnerem gada jak należy

Cześć udało się Tobie go sparować ? Mam ten sam pasek 

8 godzin temu, tmmich napisał:

Cześć udało się Tobie go sparować ? Mam ten sam pasek 

Nie ma szans, musi być pasek działający w technologii bluetooth. Zakupiłem pas Mio Cyclo,  który obsługuje zarówno ANT+ (wifi 2,4 GHz) jak i Bluetooth, sparowałem go zarówno ze Stratosem (po bluetooth) jak i Forerunnerem (po ANT+) i przeleciałem kilka treningów biegowych z dwoma zegarkami celem porównania tętna na obu

wniosek - działa idealnie, na obu wskazanie dokładnie takie samo (+/-1 oczko)

i tu mam pytanie, czy da się w Stratosie zmienić strefy tętna? bo jak rozpędziłem się osiągając około 90% mojego tętna maksymalnego to Stratos mi zakomunikował że przekroczyłem tętno maksymalne :) a zapasu do maksa miałem blisko 20 uderzeń 

Maryn ma rację, potem się to stabilizuje.

Należy pamiętać, aby łączyć się z pasem na BT nie spod menu/połączenia/BT lecz wejść w konkretny trening, zjechać na dół w ustawienia i dopiero tam dać połączenie z dodatkowymi urządzeniami.

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
W dniu 19.06.2018 o 19:15, piolewan napisał:

Hej, mam taką samą sigmę ale nie łączy mi ani ze stratosem ani z telefonem redmi 5 plus... 

A ze starym Samsungiem S4 działa jak ta lala.

Jaka wersję oprogramowania masz w zegarku?? 

Bo jak szukam przez bluetooth nie wygrywa mi opaski.

U Ciebie odrazu znalazło opaskę czy musiałeś coś zmieniać w zegarku aby ją wykryło??

Pozdrawiam

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...