Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Kod do odblokowania bootloadera

xarrek
 Share

Recommended Posts

9 minut temu, xarrek napisał:

Ile czekaliście na kod do odblokowania bootloadera?
Trzeba mieć 2.0.7.5 czy może być najnowszy 2.0.14.0?

Ja osobiście wysyłałem wieczorkiem i na drugi dzień rano już był a w sobotę rano wysyłałem szwagrowi to koło 16 już miał zwrotnego maila. Co do wersji to sam jestem ciekaw czy może być 2.0.14.0?

Godzinę temu, Marcin157 napisał:

Ja osobiście wysyłałem wieczorkiem i na drugi dzień rano już był a w sobotę rano wysyłałem szwagrowi to koło 16 już miał zwrotnego maila. Co do wersji to sam jestem ciekaw czy może być 2.0.14.0?

Marcin ja instalowałem mając 2.0.14.0 i poszło wszystko sprawnie ważne żebyś miał wersję a1609 :)

• Thanks 1

4 godziny temu, xarrek napisał:

Ile czekaliście na kod do odblokowania bootloadera?
Trzeba mieć 2.0.7.5 czy może być najnowszy 2.0.14.0?

Na kod do odblokowanie bootloadera czekałem wczoraj ok. 6h, następnie zrobiłem downgrade CN z 2.0.14.0 do 2.0.7.5 i dopiero wgrałem US 2.3.2.7, aktualnie pracuje bez zarzutu.

• Thanks 1

Ja mam pocztę na gmailu i jeszcze nic nie dostałem (czekam 24h). Sprawdzałem spam i inne foldery. Jeden na zda od 3 dni nic nie dostał. Zgłoszę jeszcze raz na innego maila to może przejdzie. 

Dalej nic nie ma na obu mailach. Jest to już trochę denerwujące.

Edited by xarrek

• Lector unpinned this topic

Ja wysłałem prośbę z ver 2.0.1.0 i po 24h dostałem kod, niestety w między czasie kliknąłem aktualizacje na zegarku do 2.0.14 i tu mam pytanie, czy próbować odblokowywać na tym "starym" kodzie czy jednak raz jeszcze wysłać na nowym firmware?

9 godzin temu, Vatri91 napisał:

Może za dużo wniosków już złożyłeś? U mnie czas oczekiwania był różny. Od kilku sekund do 24h

Pozdrawiam,

Adrian

Wniosek wysłałem tylko raz, a za nim to zrobiłem upewniłem się chyba 3 razy czy dobrze podałem dane :)

4 godziny temu, deryl4 napisał:

Zaryzykowałem i wysłałem jeszcze raz wniosek, tyle że tym razem na innego maila (Gmail) i odpowiedź dostałem po ok 15 sekundach :) Pierwszy raz było wysyłane na maila od wp.pl i do dziś nie doszło :)

u mnie podobnie. wysłałem i myślałem, że to potwierdzenie wysłania przyszło

Czekałem kilkanaście sekund, też myślałem że to potwierdzenie.

P.S Właśnie odebrałem zegarek zamówiony na JoyBuy za 460zł, dotarł bez dodatkowych opłat po 19 dniach :) , po 10 był już w Warszawie i coś do Wrocławia dojechać nie mógł.