Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Amazfit Pace wyłączył się podczas aktualizacji

debuger
 Share

Recommended Posts

Witam,

Aktualizowałem przed chwilą AmazFita Pace do najnowszego roomu 1.2.51 i niestety podczas wgrywania zegarek wyłączył się. Przycisk włączenia nie uruchamia zegarka. Kompletny brak akcji. Poprzedni room to 1.2.50. Używałem programu "tools" @Lectora. Ktoś miał podobny problem. Można jakoś ożywić zegarek?

Wiem, że dziwna . Już kilka razy robiłem aktualizacje i nigdy nie było problemu. Coś chyba mam pecha. To już drugi Pace. W pierwszym był problem z bardzo krótkim czasem działania na baterii (sporo osób tez ma ten problem) ale dostałem zwrot kasy i kupiłem ponownie tyle że w innym sklepie.

Kurde jestem bardzo zadowolony z tego zegara ale drugi mi pada. Może z Chin trzeba było kupować. Ale tam bym pewnie z reklamacją problem. Ciekawe czy serwis jest w stanie zauważyć, że sytuacja miała miejsce w trakcje aktualizacji i to na chińskim roomie.

Widziałem Twoje zapytanie. Pewnie coś jak z szybko padającymi bateriami, też wiele osób to miało/ma. Może to zbieg okoliczności ale miałem problem z tym szybkim rozładowywaniem się Pace po jakim miesiącu od kupna. Teraz też podobnie :). Mam nowy nieco ponad miesiąc. Za tamten oddano mi kasę czy za ten oddadzą zobaczymy.

• 2 weeks later...

Na XDA nie bez powodu wycofali linki. Niestety ja jestem kolejnym użytownikiem który utrupił swój zegarek, wszystko szło zgodnie z instrukcją jak zawsze z resztą, zobaczymy może w micenter cos poradzą, bede miał info od gościa który wysłał im zegarek., mam nadzieje że nie wszystko stracone. 

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...