Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Co zmienić na forum?

Lector
 Share

Recommended Posts

• Administrator

Nowe wersje są poprzypinane na górze. Druga sprawa, nowy użytkownik nie musi przeglądać iluś tam stron aby wiedzieć czy dana wersja rom powoduje jakieś problemy, czy przechodzi gładko.

A po trzecie wiemy jakie zainteresowanie ma rom - aby widzieć link trzeba dać lajka lub napisać post.

Nie wszystko też jest przypięte i w tych iluś tam stronach pojawiają się odpowiedzi, które będą zadawane co nowy wątek. Zainteresowanie możecie ocenić rzetelnie po liczniku pobrań, lub po wrzuceniu linku w post, a następnie udostępnienie go w pierwszym poście. Tak samo będą zbierane lajki dla każdej wersji. Jak dla mnie jest za dużo tych wątków.

Zmieniłbym również strukturę na bardziej przejrzystą

XIAOMI FANS POLSKA:

• Pogaduchy
  • Forum
  • Regulamin
  • Giełda  

Amazfit Pace:

• Dyskusja ogólna (Stworzone tematów i przypięcie: Pytania nowego użytkownika/Pytania przed zakupem; Bateria - dyskusja ogólna i statystyki; Pierwsze wrażenia/opinie posiadaczy
  • Pomoc Techniczna (Tu podkleić wszystkie poradniki o unbricku)
  • Romy i Modyfikację (Wszystkie Romy, Poradniki odnośnie konkretnego zegarka)
  • Akcesoria ( Podpięte dwa tematy. Paski, szkła ochronne )

Amazfit Stratos:

• Dyskusja ogólna (Stworzone tematów i przypięcie: Pytania nowego użytkownika/Pytania przed zakupem; Bateria - dyskusja ogólna i statystyki; Pierwsze wrażenia/opinie posiadaczy
  • Pomoc Techniczna (Tu podkleić wszystkie poradniki o unbricku)
  • Romy i Modyfikację (Wszystkie Romy, Poradniki odnośnie konkretnego zegarka, odblokowanie zegarka)
  • Akcesoria ( Podpięte dwa tematy. Paski, szkła ochronne )

Oprogramowanie:

• Aplikacje na smartfona
  • Programy, poradniki, które działają na obu zegarkach  (Ad minimal, Huami AMAZFIT Tool, Android comnder itd.)

Mi Home

Byłem modem przez kilka lat i podobny podział się bardzo dobrze sprawdzał. Forum powinno być trochę jak wikipedia. Wchodzisz w zakładkę klikasz w temat i tam powinna znajdować się pigułka wiedzy, lub odnośniki gdzie ma się kierować dalej. Tu jest trochę jak szukanie czegoś w śmieciach. Przykładowo wchodzi się w Pytania i pomoc - wszystko o zegarku dla Pace, a tam znajdują się odnośniki do romów O.o

Edited by Vatri91
  • Like 2
  • Thanks 1

• Administrator

Dzięki za podpowiedzi, nie twierdzę że jest dobrze czy super.

Staram się Ci nakreślić jak to było tworzone.

Dział oprogramowanie powstał aby uwidocznić naszą pracę.

Przez weekend i tak jestem po za domem.

Ps

A nie myślałeś aby zgłosić się jako moderator?

Myślałem, ale narzeczona i tak mi jęczy, że za dużo siedzę w zegarkach i na forum. Już niedługo zacznie mi się pracochłonny okres. Nie będę mieć czasu tu zaglądać. Co jak co, ale moderator przynajmniej raz dziennie musi przejrzeć co się dzieje w wątkach

Edited by Vatri91

• 2 weeks later...