bacaldo Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 Cześć. Model mojego telefonu to Redmi 4x. Niedawno kupiłem mikrofon krawatowy Audio Technica ATR 3350 oraz adapter mini jack. Chcę nagrywać vloga, ale po podłączeniu mikrofonu wideo wciąż jest nagrywane tak jakby bez niego. Mikrofon wyświetla się jako słuchawki. Nie mogę znaleźć żadnego ustawienia w telefonie, w którym mógłbym to zmienić. Będę wdzięczny jeśli ktoś wyjaśni mi o co chodzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted April 5, 2018 Administrator Share Posted April 5, 2018 Chyba dział Amazfit Pace niezbyt do tego pytania pasowało? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacaldo Posted April 5, 2018 Author Share Posted April 5, 2018 Przepraszam, ale nie przeczytałem regulaminu i na szybko pisałem, bo męczę się z tym od dłuższego czasu i jestem mocno podirytowany. Czekam na pomoc w takim razie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekeR Posted May 21, 2018 Share Posted May 21, 2018 Może jest to wina wejścia Jack, poeksperymentuj z kolejnością podłączeń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szopen Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Tego mikrofonu nie wpina się bezpośrednio do żadnego ze smartfonów, po drodze jest konieczny odpowiedni splitter (przejściówka wpinana w gniazdo słuchawkowe, ale mająca 2 gniazda: "mikrofon" i "słuchawki"). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts