Yarek Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Witajcie pisze już w akcie desperacji. Kupiłem powyższy budzik. Bardzo szybko sparował się przez Blu przekazuje muzykę itd, niemniej nie mogę go ustawić co do godziny. czytałem o wyłączeniu usługi lokalizacji ustawieniu na Francje i ponownie połączyć∂. - nie skuteczne, czytałem o ustawieniu app na chiny i wtedy dodanie urządzenia - nieskuteczne bo go nie ma na liście. Kod QR nie jest obsługiwany. Niemniej gość u góry pokazuje, że jest to możliwe na innych jest podobnie ale po chińsku... Bardzo proszę o pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted January 29, 2021 Developer Share Posted January 29, 2021 tego nie ma chyba w mi home, musi miec wlasna apke. wrzuc skan kodu qr z instrukcji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yarek Posted January 29, 2021 Author Share Posted January 29, 2021 Bardzo proszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yarek Posted January 29, 2021 Author Share Posted January 29, 2021 Jedno z instrukcji drugie z pudełka. Na YT jakiś Pan z GB, Białorusi oraz Wietnamu wskakują i ustawiają czas;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted January 29, 2021 Developer Share Posted January 29, 2021 https://xiaoai.mi.com/download/voiceassistant/current apke pobierz i tam masz mozliwosc dodania tego speakera, pewnie wszystko bedzie po chinsku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yarek Posted January 29, 2021 Author Share Posted January 29, 2021 Widzę, że sporo chińskiej zabawy i obrazków przede mna Bardzo Panu dziękuję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek13 Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 On 1/29/2021 at 10:11 PM, Yarek said: Widzę, że sporo chińskiej zabawy i obrazków przede mna Bardzo Panu dziękuję! hej Udało Ci się? Mam apkę ale nie jestem w stanie wymyśleć jak zmienić język Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yarek Posted January 31, 2021 Author Share Posted January 31, 2021 Cześć, udało się metodą prób i błędów po chińsku razem z aktualizacją. W tej apce są tylko dwa języki chiński i mandaryński Ale się da i wszystko działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomszy1 Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 zawsze możecie spróbować skorzystać z translatora Google - ale do tego trzeba mieć dwa telefony Jeden z aplikacją a drugi z zainstalowanym translatorem. Ja często korzystam z tej opcji tłumacząc chińskie instrukcje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek13 Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Tak - zainstalowałem Google Lens na drugim telefonie i dałem radę ale jakbym wiedział że 1. apka nie ma europejskiego języka 2. nie ma jej w sklepie googla (przez co nie mogę zainstalować na służbówce) to NIGDY bym go nie kupił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts