GrubyAdek Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 Cześć! Denerwuje mnie trochę sposób wyświetlania daty przez zegarek mianowicie mm-dd-yyyy. Edytowałem build.prop i znalazłem tam linijkę ro.com.android.dateformat=MM-dd-yyyy więc spróbowałem ją zmienić na dd-MM-yyyy jednak nie przyniosło to efektu więc wróciłem do oryginalnych ustawień. Istnieje jakiś sposób zmiany na dd-MM-yyyy? Czy może to są indywidualne ustawienia tarczy? Dzięki za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted April 5, 2018 Administrator Share Posted April 5, 2018 Temat już był poruszany, jak widać niewiele się zmieniło. Zapis formatu daty YYYY-MM-DD jak najbardziej poprawny - kierunek malejący. Nie wiem jak u Ciebie może być MM-DD-YYYY, chyba ze tak wygląda zapis danej tarczy (nie standardowej). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrubyAdek Posted April 5, 2018 Author Share Posted April 5, 2018 (edited) Poczytałem trochę i dowiedziałem się, że póki co to jest niemożliwe. Edited April 5, 2018 by GrubyAdek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts