vito100 Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 Hej ! Znalazłem w końcu jakiś port z "dwójki" na pace... Nie mam możliwości teraz sprawdzić, ponadto hiszpański jest dla mnie jak chiński... https://www.htcmania.com/showthread.php?t=1401281 9 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatri91 Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 (edited) Dzięki vito100 za cynk Poradnik w PL: Pobierasz ROM: https://mega.nz/#!89ZnFDAB!Bzl4gJ7vkGnY2_tC2WyjqYCtnxzZAFogXvUMDMLTdjQ Rozpakowujesz archiwum i uruchamiasz ROM.bat przy podłączonym zegarku Po instalacji przywracasz zegarek do ustawień fabrycznych komendami, które znajdują się niżej adb shell reboot bootloader fastboot erase data fastboot erase cache fastboot reboot Rom po instalacji nie chciał wstać, dopiero po przywróceniu zegarka do ustawień fabrycznych via cmd, system się uruchomił. Co nie działa na pierwszy rzut oka: podświetlenie przy poruszeniu nadgarstka, wyłączenie ekranu poprzez przyłożenie ręką, podświetlenie ekranu nie zawsze reaguje po pojedynczym wciśnięciu guziku, tap 2 wake Guzik został zaprogramowany w ten sposób: pojedyncze wciśniecie - zmiana ekranu, przytrzymanie guzika - przywrócenie do ekranu głównego, przytrzymanie guzika na widgecie z zegarem - rozwiniecie górnej belki. Nie da się wygasić ekranu. Generalnie da się używać, ale kilka rzeczy jest do poprawy Pozdrawiam, Adrian Edited April 3, 2018 by Vatri91 12 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebuebue Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 przetestowałem. wygaszenie ekrena jest za pomoca szyko nacisnac dwa razy guzik moze mozna to ogarnac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacz93 Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 A nie wiecie czy działa pas bluetooth do tętna??? Akurat w tym tygodniu jestem poza domem a swój amazfit zostawiłem w domu. Ale i tak się cieszę, że ktoś się za to wziął tylko ciekawe czy będzie można liczyć na jakieś usprawnienia i aktualizacje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts