Developer Popular Post Kaudii® Posted April 1, 2018 Developer Popular Post Share Posted April 1, 2018 Witam Kolejna wersja aplikacji z GP z polskim interfejsem, lista zmian poniżej Ważne Wersja PL na bazie wersji z GP wymaga odinstalowania wersji oryginalnej, niestety nie instaluje się na nią, ze względu na inny podpis publiczny. Wersja 2.3.0-play-PL zgodna z oryginałem, co do zawartości i grafik, jedyne co to jest dodany język PL, reszta jak w oryginale, pomoc jest w wersji Angielskiej. Życzę bez problemowego użytkowania. Historia zmian: 2.0.3.-play: - dodano wsparcie dla Stratos / Stratos+- naprawiono inne błędy 2.3.0.-play: - Wsparcie dla tenis, piłka nożna i narciarstwo- Dodano trening interwałowy do wykonywania czynności- Obsługa zmiany kolejności śledzonych statystyk dla wszystkich obsługiwanych typów aktywności- Obsługa przesyłania plików .gpx i .mp3 z aplikacji do zegarka bezprzewodowo- Inne poprawki błędów Aplikacja zrobiona na potrzeby forum! Nie zezwalam na jej powielanie, publikację bez mojej zgody. Mówię stanowcze nie dla wykorzystywania w celach zarobkowych. Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Masz ochotę postawić piwo - Kliknij 194 72 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaborek Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Tak to wygląda...???? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Popular Post Kaudii® Posted April 1, 2018 Author Developer Popular Post Share Posted April 1, 2018 W wersji 2.0.CN wszystko wskazuje, że była wprowadzona blokada regionalna, co skutkowało problemem z zalogowaniem do aplikacji przy czystej instalacji, przy instalacji na poprzednią wersję PL wszystko działało. Kwestia została rozwiązania np. za pomocą aplikacji Hola Free VPN Proxy . Wybrać należy USA i uruchomić aplikację Amazfit Watch PL, logowanie i synchronizacja aplikacji działała bez problemu. Może to powtórka sytuacji, sam nie wiem, u mnie działa bez problemu, poprzednie wersje również działały. Jesteś pierwsza osobą, która zgłosiła ten problem. 45 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaborek Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Nie pomaga z Hola także. Pokombinuje jeszcze. Dam znać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted April 1, 2018 Author Developer Share Posted April 1, 2018 To nie mam pomysłu, u mnie działa jak pisałem, nie wiem w czym problem. Sprawdzałem na tej i na poprzednich wersjach, u mnie logowanie następuje za pomocą wszystkich trzech możliwych sposobów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaborek Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Czemu w tej wersji nie ma możliwości logowania za pomocą konta Xiaomi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted April 1, 2018 Author Developer Share Posted April 1, 2018 ostatnia możliwość byłą chyba w wersji 1.1.5, potem nastąpił rozłam na linię CN i na US Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaborek Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 OK. No niestety chyba muszę wrócić na ta w wersji angielskiej. Nie chcę pójść za cholere ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaborek Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Udało się. Zainstalowalem wersję EN z Hola, logowanie się udało. Potem odinstalowałem wersję EN. Następnie instalacja PL - logowania poprawne ☺️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted April 1, 2018 Author Developer Share Posted April 1, 2018 U mnie działa bez Hola 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaborek Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 i Strava też działa :-) supe :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blady Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Działa elegancko ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baffy Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Hej. Pytanie takie. W poście jest wpisane, że dodano wsparcie m. in. dla narciarstwa. Powinno się to wyświetlić w aplikacji w dziale "dyscypliny sportowe"? Czy jak? Bo nie umiem się tego doszukać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomirros Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Dziękuję za apke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n3kr0o Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Ja się nie mogę połączyć przez Google i Facebook. A propo. Jak macie mapkę np biegania to macie ulice ? Bo u mnie jest tylko białe pole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaborek Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 15 godzin temu, n3kr0o napisał: Ja się nie mogę połączyć przez Google i Facebook. A propo. Jak macie mapkę np biegania to macie ulice ? Bo u mnie jest tylko białe pole. jak Ci sie uda zalogować tą wersją to będziesz miał ulice itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n3kr0o Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 A jak wy się logowaliście przez Google i Facebook czy sami wpisywaliście maila ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabcio Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 (edited) W dniu 1.04.2018 o 23:24, zaborek napisał: Udało się. Zainstalowalem wersję EN z Hola, logowanie się udało. Potem odinstalowałem wersję EN. Następnie instalacja PL - logowania poprawne ☺️ Czyli którą dokładnie wersję zainstalowałeś z Holą? I w niej Xiaomi login, odinstalowałeś, następnie wersja z tego postu 2.3.0-play z GP - wersja PL? I w niej jak się logowałeś, z FB, czy google? Edited April 5, 2018 by Fabcio Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaborek Posted April 6, 2018 Share Posted April 6, 2018 Google. Nie ma możliwości Xiaomi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacyfikator Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 (edited) Hej. Dzięki za apke. Edited April 10, 2018 by Pacyfikator Link to comment Share on other sites More sharing options...
borysj5 Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 (edited) hey a jak to pobrac, hasło woła ? Dzieki , zagapiłem sie Edited April 10, 2018 by borysj5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepeEL Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Hasło jest pod linkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kant Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 W dniu 2.04.2018 o 12:20, Baffy napisał: Hej. Pytanie takie. W poście jest wpisane, że dodano wsparcie m. in. dla narciarstwa. Powinno się to wyświetlić w aplikacji w dziale "dyscypliny sportowe"? Czy jak? Bo nie umiem się tego doszukać. Cześć, Znalazłeś to narciarstwo? Posiadam Rom 2.3.0.8 i też nie widzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavco1 Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 11 godzin temu, Kant napisał: Znalazłeś to narciarstwo? Posiadam Rom 2.3.0.8 i też nie widzę Narciarstwo pojawiło się dopiero w aktualizacji ROMu zegarka 2.3.2.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korno Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 Jak bym chciał przejść z wersji CN na GP i zachować aktywności, to jest taka możliwość? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts