Lukiwolow Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Cześć, kupiłem żarówkę Philips LED z możliwością zmiany temperatury i natężenia, żarówkę połączyłem z mi home ale przez region chiński ( posiada aktualne oprogramowanie) lecz chciałem ją połączyć z polskim regionem ponieważ tam mam resztę urządzeń które również na chińskim regionie nie działają poprawnie. Czy jest na to jakiś myk? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted January 25, 2021 Developer Share Posted January 25, 2021 mod mi home, przypiety temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maras26 Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 5 godzin temu, Lukiwolow napisał: Cześć, kupiłem żarówkę Philips LED z możliwością zmiany temperatury i natężenia, żarówkę połączyłem z mi home ale przez region chiński ( posiada aktualne oprogramowanie) lecz chciałem ją połączyć z polskim regionem ponieważ tam mam resztę urządzeń które również na chińskim regionie nie działają poprawnie. Czy jest na to jakiś myk? Pozdrawiam Jaką żarówkę LED Philipsa podlaczyles z mi home? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KristofX Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 (edited) Nie wiem jaką podłączył Lukiwolow, ala ja mam w MH taki model 929002009, czyli philips.light.hbulb 9W 806lm E27 Edited February 13, 2021 by KristofX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukiwolow Posted February 13, 2021 Author Share Posted February 13, 2021 Dokładnie modelu nie podam, ale Philips 6w i ma tylko możliwość regulacji ciepło/zimno. Wygląda jak zwykła żarówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts