Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Amazfit 2 Problem

smazik
 Share

Recommended Posts

8 minut temu, Lector napisał:

Ciekawe skąd pobrałeś bo wszystkie nasze oficjalne linki nie działają.

PS

Tak się kończy instalowanie softu z nienago źródła. B|

Musiał być stąd lub od miboya więcej stronek nie odwiedziałem.Na pewno ściągłem to z dysku google kogoś. Popełniłem błąd, jakies sugestie aby zegarek powrócił do żywych?

11 minut temu, Lector napisał:

Rozumie,niestety jestem laikiem w tych sprawach. Myślałem, że sobie poradzę,jednak przerosło to moje siły. Czy mógłby mi ktoś krok po kroku powiedzieć co mam zrobić aby ten zegarek miał jakis soft,najlepiej ang. Sytuacja wygląda tak, gdy go uruchamiam, dochodzi do loga A,dalej nic.Przy próbach wgrania jakiegoś softu,dochodzi do waiting for devices.Dalej nie wiem co robić:( Dodam, że nie potrafię go właczyć do fastboota (przed instalacją się dało).

Edited by smazik

• Developer

Na dysku Google ma miboy pliki, niestety to stara wersja instalatora bez bootloadera i niestety może powodować problemy, było o tym na forum, kolejna osoba nie czytająca, i to jeszcze laik , jak można sobie samemu strzelać w stopę,nigdy tego nie zrozumiem. Miboy dostał info ode mnie by usunął pliki ale widzę że jednak tęgo nie zrobił a szkoda

Teraz, Kaudii napisał:

Na dysku Google ma miboy pliki, niestety to stara wersja instalatora bez bootloadera i niestety może powodować problemy, było o tym na forum, kolejna osoba nie czytająca, i to jeszcze laik , jak można sobie samemu strzelać w stopę,nigdy tego nie zrozumiem. Miboy dostał info ode mnie by usunął pliki ale widzę że jednak tęgo nie zrobił a szkoda

Zmieniałem soft w Mi5 i po prostu myślałem, że dam radę:(