KiwiPtak Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Hej, Czy jest możliwość jakoś zmodyfikować apke, tak aby soft pokazywał nowe bajery dla odkurzacza v1? Obecnie troche ubogie opcje mam w aplikacji, musiałem się posilić HomeAssistantem, żeby czyszczenie strefowe odpalać automatycznie i mieć stałą mapę. Czy trzeba modyfikowac plugin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted January 18, 2021 Developer Share Posted January 18, 2021 ten model nie ma stalej mapy z tego co pamietam, ale jak bedziesz sprzatal tylko strefowo to nie usunie zapisanej. sprzatanie strefowe mozesz automatyzowac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiwiPtak Posted January 18, 2021 Author Share Posted January 18, 2021 Nie mogłem automatyzowac z poziomu mi Home. Przy użyciu Home assistanta udało mi się to zrobić. Faktycznie, nie jest to stała mapa, ale na moje potrzeby wystarczy. Zastanawiałem się czy jest możliwość uzyskania większej ilości bajerów w Xiaomi Home, przez podmiane wersji odkurzacza na pluginach od nowszych odkurzaczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted January 18, 2021 Developer Share Posted January 18, 2021 kiedys opisywalem jak zrobic automatyzacje stref w modzie mi home za pomoca custom automatyzacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts