zombik192 Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Witam przyszedł dzisiaj do mnie nowy amazfit 2 i od samego początku mam problem ze sparowaniem (wersja chińska). Chce go zesparować z iphone 6s i gdy skanuje kod qr to wyskakuje komunikat Scan failed, Please scan QR code on the Amazfit Watch. Chce wgrać polski software czy to cos pomoże? z góry dzieki za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted March 29, 2018 Administrator Share Posted March 29, 2018 Temat ciągnie się już od Pace, masz chiński ROM na zegarku to pobierz Chińską aplikację. Widocznie na iPhonie nie jest jak na android iż obie wersję obsługują ten zegarek. Aby pobrać Chińską aplikację zmień region na chiński zainstaluj i się zaloguj na konto Xioami, po tym zmień region na taki jaki miałeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombik192 Posted March 29, 2018 Author Share Posted March 29, 2018 A gdy zainstaluje polski rom to wszystko będzie działać bez zmieniania regionu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted March 29, 2018 Administrator Share Posted March 29, 2018 Nie, przynajmniej na chwilę obecną. Rom który był wydawany jest na badzie chińskiego. Jak będzie zrobiony na badzie angielskiego to będzie działaś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombik192 Posted March 29, 2018 Author Share Posted March 29, 2018 Zmieniłem region pobrałem apke ale dalej ten sam problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted March 29, 2018 Administrator Share Posted March 29, 2018 Niestety nikt z nas nie ma iPhona, musisz poczekać aż się wypowie jakiś użytkownik. Drugim rozwiązaniem jest wgranie romu EN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamlis88 Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 (edited) zainstaluj apke na regionie chinskim zaloguj sie na konto w aplikacji a pozniej zmien region na PL powinno byc oki i bedziesz mogł sie sparować Edited March 29, 2018 by kamlis88 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawu1991 Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 W dniu 29.03.2018 o 16:29, zombik192 napisał: Zmieniłem region pobrałem apke ale dalej ten sam problem @zombik192 Zapytaj użytkownika @mipon on posiada jabłko i pisał że połączył zegarek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamlis88 Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 zainstaluj apke na regionie chińskim , zaloguj się na konto xaiomi sparuj zegarek a później zmień region na pl ja tak zrobilem i jest ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatri91 Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 Dział poradniki. Tam wrzuciłem info jak przerobić rom CN, aby łączył się z aplikacją US Pozdrawiam, Adrian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts