MaciekS Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Witam, Zamówiłem czujnik tętna Magene i mam problem z połączeniem z zegarkiem. Zegarek nie wykrywa go podczas wyszukiwania. Czujnik sprawny z aplikacjami typu Strava funkcjonuje bez problemu. Czujnik wymaga ble. w wersji 4.0+. Co do zegarka to posiadam A1619 z wersją ROM 2.3.13.0 Z tego co widziałem w innych tematach inni użytkownicy łączyli się z tymi czujnikami. Co może być przyczyną? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam_U Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Czujnik trzeba połączyć z poziomu aktywności sportowej (bieg, rower cokolwiek) a nie z poziomu ustawien/bluetooth/urządzeń. Raz sparowany będzie wykrywany przy każdej aktywności (jeżeli będzie założony na ciele - to go aktywuje). W tym samym miejscu można rozparować. Btw. U mnie z czujnikiem bateria leci x2. Pzdr, Adam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts