luki85 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Witam Mam pytanie odnośnie baterii. Zakupiłem Pace w maju ubiegłego roku, wszystko fajnie chodziło, bateria trzymała 5-6dni, w wrześniu wgrałem Rom WOS_2.0_PL_1.4.0_by_Kaudii i wszystko było ok. Od połowy października bateria trzyma raptem 12h, zdarza się co jakiś czas że wytrzyma 24h. Da się coś z tym zrobić? Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted January 13, 2021 Administrator Share Posted January 13, 2021 Zegarek miał kontakt z wodą? Działa poprawnie GPS/tętno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki85 Posted January 14, 2021 Author Share Posted January 14, 2021 Witam Wszystko działa poprawnie. Kontakt z wodą; zegarek nie był zanurzony pod wodą, kilka razy zachlapany był. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted January 15, 2021 Administrator Share Posted January 15, 2021 Mi zdarzały się jednodniowe odchyły od normy, ale po kolejnym ładowaniu ponownie trzymał 5-6 dni. Efekt nie trzymania baterii (do 24h) miałem po zalaniu, ale przy okazji nie mierzył pulsu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki85 Posted January 15, 2021 Author Share Posted January 15, 2021 Istnieje jakaś możliwość wysuszenia zegarka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts