Tomirros Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 To jest dopiero mistrz .https://www.olx.pl/oferta/amazfit-stratos2-polska-aplikacja-CID99-IDt3qvX.html#18d2ec6837 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cinek Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Proponuję aukcję zgłaszać do OLX np jako naruszenie praw autorskich. Co za cwaniak, ręce opadają Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Dzięki, Już zgłosiłem do olx naruszenie zasad. @Kaudii z pewnością nie wyraża zgody na sprzedaż swojej pracy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
przedi Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 O cie chuuu...a myslalem,ze fantazja troche mnie poniosla piszac wyzej swoje zdanie na ten temat..a tu patrz.. Wstydu nie maja...tez zglosilem naruszenie zasad. Coz...z tym sie nie wygra.Po prostu co nie ktorzy byli robieni na probe i zapomniano ich zabic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted March 29, 2018 Administrator Share Posted March 29, 2018 Kolejne naruszenie https://www.olx.pl/oferta/amazfit-2-stratos-smartwatch-polskie-oprogramowanie-CID99-IDsYXez.html#d1be8e1160 A oprócz tego widać jeszcze Amazfit Watch po Polsku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xentro Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 To ładnie, zegarek jeszcze nie dopłynął i Janusze biznesu pozbawili mnie możliwości wgrania PL języczka. Jak ktoś rosły jest z Wa-wy przedzwonić, umówić się na wgranie i bęcki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted March 29, 2018 Developer Share Posted March 29, 2018 Dzięki jusz poszło kolejne zgłoszenie do olx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted March 29, 2018 Developer Share Posted March 29, 2018 2 minuty temu, xentro napisał: To ładnie, zegarek jeszcze nie dopłynął i Janusze biznesu pozbawili mnie możliwości wgrania PL języczka. Jak ktoś rosły jest z Wa-wy przedzwonić, umówić się na wgranie i bęcki... Nie zezwalam bez mojej zgody a na chwilę obecną jej nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted March 29, 2018 Developer Share Posted March 29, 2018 To jest odpowiedź gościa z olx Użytkownik nie jest autorem softu tylko ja, udostępnianiam go za darmo na xiaomifans.pl, to jest po prostu kradzież mojej własności intelektualnej. Proszę o usunięcie ogłoszenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 (edited) Buractwo i tyle. Potępienie będzie i z mojej strony, tak się nie robi. Kos zapierdala godzinami, daje to za free a leszcze tym handlują! Zgłoszenie poszło! edit: Rozwiązanie widzę tylko jedno, instalator z weryfikacją nr. zegarka. Każdy kto jest tu zarejestrowany będzie musiał podać ów nr. do bazy. Mam parę przemyśleń jak to zrobić i uporać się z JANUSZEM aby nie zakładał tylko konta aby podać nr. s/n Edited March 29, 2018 by S3V3N Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted March 29, 2018 Developer Share Posted March 29, 2018 Też już o tym myślimy, nie ma innej opcji, każda pomoc w tej kwestii mile widziana Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Tu nie ma co myśleć, tu trzeba to dziadostwo skutecznie zwalczać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted March 29, 2018 Administrator Share Posted March 29, 2018 @S3V3N zapewniam działamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
blady Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Heloł Widzę że i tutaj jest mocno komentowane jak i na FB , dobrze dobrze takich trzeba kasować , Panowie z forum się namęczyli żebyśmy my nie mieli pod górkę , a taki janusz kosi kasę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigl Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Panowie jak najbardziej rozumiem ochronę prawa autorskich ale tylko zgłoszę 2 kwestie: 1. Czy już teraz warto robić mechanizmy znacznie przekraczające proste zgłoszenie na OLX lub innym portalu? W końcu to nie jest pierwszy tego typu soft udostępniany darmowo w sieci, sytuacji takich nie pamiętam wiele a sam tworzyłem spolszecznie i dorabianie funkcji do innych sprzętów parę lat. Ale jak uważacie. 2. Co innego udostępnianie odpłatne darmowego softu autorstwa innych a co innego usługa wgrania tego do sprzętu, co dla mnij technicznych osób (i lękliwych) jest kwestią za którą część z nich może dać przysłowiowe parę zł. A to już jest usługa za którą chyba nie będziecie karać? Ale jak uważacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blady Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 OLX już sciągnęło ogłoszenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo1368 Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Kolejny pajac "mogę za drobną opłatą to zrobić" https://www.olx.pl/oferta/xaoimi-amazfit-2-stratos-CID99-IDtaAVt.html#b1680bfc27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawu1991 Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 2 minuty temu, Adamo1368 napisał: Kolejny pajac "mogę za drobną opłatą to zrobić" https://www.olx.pl/oferta/xaoimi-amazfit-2-stratos-CID99-IDtaAVt.html#b1680bfc27 Zgłoszone. Ścierwa trzeba tępić. Jak znajdziecie jakieś takie ogłoszenia to wrzucać tutaj. Jeżeli będzie dużo zgłoszeń to będą szybko zdejmować takich cwaniaków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo1368 Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 (edited) Ogłoszenie było zdjęte, gościu ponownie je wstawia... https://www.olx.pl/oferta/amazfit-2-stratos-nowy-nie-rozpakowny-CID99-IDt8BZz.html#18d2ec6837 Wgranie języka w cenie : http://allegro.pl/amazfit-2-stratos-smartwatch-i7260563342.html Edited March 29, 2018 by Adamo1368 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted March 29, 2018 Administrator Share Posted March 29, 2018 Ale nie piszę ze wgra polski odpłatnie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawu1991 Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 I tak pewnie powie nabywcy że może to zrobić za opłatą. Ech te ludzie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted March 29, 2018 Developer Share Posted March 29, 2018 na szczęście już niedługo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snafu Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Nie chcę nikogo bronić, ale ta dyskusja jest trochę jednostronna bo który z nas nie ma lub nie miał zainstalowanego pirackiego oprogramowania, ściągniętej muzyki z sieci lub filmów?, nie wmawiajcie mi, że zawsze wszystko mieliście legalne....i gdzie tu ochrona praw autorskich ? Niby co, okradanie Microsoftu, Autodesku czy Adobe jest w porządku, bo to duże firmy i nie odczują tego jak ktoś im coś ukradnie? Więc kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatri91 Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Janusze biznesu lv hard Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaborek Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Ten zegarek z Allegro to moje ogłoszenie. Napisałem że mogę zainstalować polski język. I co w tym widzicie złego? To czy ja to zrobię czy ktoś inny to przecież nie ma znaczenia tak? Macie temu komuś (w tym przypadku mi) za złe że chcę pomóc komuś "zielonemu" zmienić język na macierzysty? Wszyscy jesteśmy wdzięczni Kaudii'emu za super robotę więc ja bynajmniej nie widzę nic złego aby komuś ułatwić użytkowanie zegarka. Pozdrawiam wszystkich ziejących bez sensu nienawiścią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now