Tedi Posted December 12, 2020 Share Posted December 12, 2020 (edited) Cześć, czy mógłby ktoś z was tak łopatologicznie wyjaśnić mi jak skonfigurować i jak działają te tagi NFC i co można z nimi zrobić w mi-home? Czy np. można nimi włączać/wyłączać alarm w bramce albo tak samo wł/wył inne urządzenia np. światła? Dodatkowo proszę o podrzucenie linka skąd warto kupić tagi. Wyskoczyło mi w aliexpress ale raczej nie chcę czekać miesiąca czy tam dłużej, chciałbym się już pobawić. Edited December 12, 2020 by Tedi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piteron Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Robisz scene wywoływana recznie. Następnie wybierasz "hold the phone close to the tag". I na koncu wybierasz "miHome smart scene". Tam pokazujesz utworzona scene i zbliżasz telefon do taga. Oczywiście nfc musi byc włączone. To wszystko 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts