Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Smart MiHumidifier2 Ekran Wyłączony

Saberpl
 Share

Recommended Posts

Cześć. Posiadam nawilżacz od jakiegoś tygodnia. Zainstalowałem modowana apke żeby można było sterować z poziomu telefonu % nawilżenia. Dziś jednak nagle wyświetlacz  nawilzacza przestał działać. Czy to kwestia oprogramowania czy wyswietlacz padl (trochę szybko?!)?

Dodam że wyświetlacz sam w sobie reaguje, oba przyciski dotykowe wydają dźwięk, funkcje działają ale nic nie wyswietla.  Próbowałem odłączać od kontaktu, restartować i nic. 

Edited by Saberpl

• Developer

widzialem 2, bo autor tego tematu wczesniej zglaszal w innym temacie. ktos jeszcze? na forum jest sporo osob z tym modelem od dawna i nikt wczesniej nie zglaszal.

gdzie kupiliscie? kiedy? wtyczka cn/eu? data produkcji na opakowaniu (sticker)? z tego co widzialem to ta druga osoba dostala niedawno tak z 10 dni temu. moze wadliwa partia.

• Developer
Godzinę temu, Saberpl napisał:

Niestety nie, przez chwilę sam z siebie wyświetlacz zaczął dzialac a potem znowu padł. Ale jeśli problem się powiela i jest taka zbieżność w czasie to wydaje się że coś z oprogramowaniem. 

jaka data produkcji na pudelku? mozesz podac sklep w ktorym kupiles?

1 godzinę temu, rezmus napisał:

widzialem 2, bo autor tego tematu wczesniej zglaszal w innym temacie. ktos jeszcze? na forum jest sporo osob z tym modelem od dawna i nikt wczesniej nie zglaszal.

gdzie kupiliscie? kiedy? wtyczka cn/eu? data produkcji na opakowaniu (sticker)? z tego co widzialem to ta druga osoba dostala niedawno tak z 10 dni temu. moze wadliwa partia.

Mój błąd. Nie zauważyłem, że ta druga osoba z tamtego tematu i autor tego to tak naprawdę jedna osoba.