Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Mi Air Purifier Pro - tryb nocny

Razovy
 Share

Recommended Posts

Witam,

chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś posiada ten model i czy ma takie same objawy.

Posiadam model Pro i tryb automatyczny chodzi ciszej niż tryb nocny i właśnie się zastanawiam czy to jest usterka, czy w tym modelu tak działa ten tryb, gdzie zgodnie z instrukcja i z jego przeznaczeniem tryb nocny powinien chodzić na najmniejszych obrotach dla komfortu podczas snu, ale niestety jest słyszalny w porównaniu do trybu automatycznego. Tryb ręczny też chodzi ciszej niż tryb nocny, jak ustawie na najniższe obroty. Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Zgłosiłem się do sklepu o pomoc i otrzymałem odpowiedź, że mam odesłać produkt.

Czy miał ktoś takie doświadczenia z trybem nocnym?

• 1 month later...
On 12/8/2020 at 11:01 AM, rezmus said:

tryb nocny w pro z tego co pamietam to bieg 2 (z 18). auto przy malym pm2.5 kreci na 1. dlaczego tak jest nie wiem, pytaj producenta.

Serwis stwierdził, że nie ma usterki i nie dowiedziałem się dlaczego tak jest... Czy wiesz może jak działa tryb nocny w innych modelach? Od 1 biegu? czy tak samo jak w wersji pro zaczyna od 2?