Razovy Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Witam, chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś posiada ten model i czy ma takie same objawy. Posiadam model Pro i tryb automatyczny chodzi ciszej niż tryb nocny i właśnie się zastanawiam czy to jest usterka, czy w tym modelu tak działa ten tryb, gdzie zgodnie z instrukcja i z jego przeznaczeniem tryb nocny powinien chodzić na najmniejszych obrotach dla komfortu podczas snu, ale niestety jest słyszalny w porównaniu do trybu automatycznego. Tryb ręczny też chodzi ciszej niż tryb nocny, jak ustawie na najniższe obroty. Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Zgłosiłem się do sklepu o pomoc i otrzymałem odpowiedź, że mam odesłać produkt. Czy miał ktoś takie doświadczenia z trybem nocnym? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted December 8, 2020 Developer Share Posted December 8, 2020 tryb nocny w pro z tego co pamietam to bieg 2 (z 18). auto przy malym pm2.5 kreci na 1. dlaczego tak jest nie wiem, pytaj producenta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razovy Posted December 8, 2020 Author Share Posted December 8, 2020 1 hour ago, rezmus said: tryb nocny w pro z tego co pamietam to bieg 2 (z 18). auto przy malym pm2.5 kreci na 1. dlaczego tak jest nie wiem, pytaj producenta. Dzięki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razovy Posted January 12, 2021 Author Share Posted January 12, 2021 On 12/8/2020 at 11:01 AM, rezmus said: tryb nocny w pro z tego co pamietam to bieg 2 (z 18). auto przy malym pm2.5 kreci na 1. dlaczego tak jest nie wiem, pytaj producenta. Serwis stwierdził, że nie ma usterki i nie dowiedziałem się dlaczego tak jest... Czy wiesz może jak działa tryb nocny w innych modelach? Od 1 biegu? czy tak samo jak w wersji pro zaczyna od 2? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted January 12, 2021 Developer Share Posted January 12, 2021 tak jest, bo producent tak sobie firmware napisal. w 2s z tego co pamietam nocny to najnizsze obroty, reszta nie wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KristofX Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 cześć, nie mogę się z tym zgodzić, mam 3H i jeszcze sprawdziłem przed napisaniem, bieg I i nocny to inne obroty, przełączając się z I na nocny wiatrak ewidentnie zwalnia i wygląda to tak jakby chodził wtedy na najniższych obrotach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KristofX Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 faktycznie, zatem zwracam honor i potwierdzam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts