prazak Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 (edited) Witam, Po zmianie szybkości internetu w UPC byłem zmuszony do połączenia z siecią swoich urzadzen, wszystko poszło ok (klimatyzator, bramka, oczyszcza) natomiast mam problem z żarówka philipsa, nie chce się połączyć z siecia. Sieć na pewno 2.4 bo klimatyzator i oczyszczasz poszły więc spodziewam się że nie w tym jest problem. Ktoś coś? Oczywiście na MOD i serwer niemiecki Edited November 21, 2020 by prazak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubpal Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Zabezpieczenie zmień z mieszanego na samo WPA2-PSK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prazak Posted November 21, 2020 Author Share Posted November 21, 2020 (edited) Mam tak: nawet specjalnie na chwilę wyłączyłem 5GHz Edited November 21, 2020 by prazak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubpal Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 To ja nie pomogę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts