Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Czy wgrać jakieś ulepszenia?

Arczi
 Share

Recommended Posts

Hej :)

jestem nowym użytkownikiem PACE, dotąd miałem BIPa i wgrany na nim zmodowany bip os, zegarek super ale zachciało mi się czegoś nowszego więc dokupiłem PACE :D 

Powiedzcie mi czy na niego też jest jakiś zmodowany soft? Warto wgrywać jakieś modyfikacje?

I przy okazji czy znacie jakieś fajne tarcze, żeby był analog ale też licznik krokow i tetno, bo te oficjalne to średnie bym powiedział, może można jakoś samemu zrobić albo przerobić te istniejące?

Pozdro

• Administrator

Pace nie jest nowszy, to pierwszy model był jeszcze przed Bip'em.

Nasz ROM masz tu https://xiaomifans.pl/forum/8-romy-i-modyfikacje/ w dwóch wersjach. WOS - wersja Chińska z tłumaczeniem PL, US - multi języki tak jak to jest normalnie już w US.

Jeżeli nic Ci nie przeszkadza i wszystko działa tak jak ma działaś to bym nie zmieniał. Tym bardziej ze wgranie ROMu wiąże się z odblokowanie BOOTLOADRa i utratą gwarancji.

Okazuje się że mam wgrany WOS 2.0 :D

Jedyne co bym chciał to nieco zmienić tarczę, mam fajną ale nie pokazuje na niej tętna a znowu na tej co pokazuje tętno to wskazówki zegara nieczytelne

Edited by Arczi

On 11/20/2020 at 9:24 AM, Lector said:

Jak masz zegarek w wersji US - multilang - international to polski jest już dodany.

Obsługa Mi Home jest w ROMie chińskim, nie pamiętam czy idzie dograć same Mi Home, czy musi byś przygotowany ROM z nim.

Zakupiłem sobie właśnie na chińskim aliexpress swojego pierwszego smartwatcha Amazfit pace i w aukcji piszę ,,Amazfit Pace Multi Language" czy mam rozumieć że ten telefon będzie miał język polski? Na aukcji w Specyfikacji są wymienione tylko cztery języki , angielski, rosyjski, hiszpański i Francuski. Zegarek jest wysyłany chyba z polskiego magazynu gdyż jest trzy dniowa gwarancja dostarczenia towaru.