przeciwnik Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Witam chciałbym podłączyć mi universal remote2331 do aplikacji mi home w wersji która widzi chiny i eu aplikacja wykrywa urządzenie , można wybrać sieć do której ma się podłączyć niebieska lampka świeci na stałe, router pokazuje ze przydzielił adres dla nowego urządzenia ale aplikacja wywala błąd ze nie można podłączyć do sieci proszę o pomoc w konfiguracji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubpal Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Może standardowy problem z routerem UPC? Czy inny router? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przeciwnik Posted November 18, 2020 Author Share Posted November 18, 2020 router z vectry ale sprawdzałem na d-linku lte i dwóch różnych huawei lte wszędzie to samo apkę wgrałem na innym telefonie oryginalną ze sklepu z lokalizacją pl i osobno z chinami też nie działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts