Bezi Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 (edited) Witajcie Kupiłem router Xiaomi AX 3600 w trakcie wstępnej konfiguracji dałem region Polska. Aplikacje mocowaną mam na China. Apka wykrywa router ale w trakcie dodawania wywala błąd sieci.Zmiana w aplikacji na polska nic nie daję. W routerze nie mam możliwości zmiany na Chiny, tylko przy 1szej konfiguracji. Można coś teraz zrobić aby apka dodała? Czy zostaje reset routera do fabrycznych i próba ustawienia od początku Chiny(i czy router sam lokalizacji nie ustawi automatycznie) Pozdrawiam Edited November 4, 2020 by Bezi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maras26 Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 W dniu 4.11.2020 o 22:23, Bezi napisał: Witajcie Kupiłem router Xiaomi AX 3600 w trakcie wstępnej konfiguracji dałem region Polska. Aplikacje mocowaną mam na China. Apka wykrywa router ale w trakcie dodawania wywala błąd sieci.Zmiana w aplikacji na polska nic nie daję. W routerze nie mam możliwości zmiany na Chiny, tylko przy 1szej konfiguracji. Można coś teraz zrobić aby apka dodała? Czy zostaje reset routera do fabrycznych i próba ustawienia od początku Chiny(i czy router sam lokalizacji nie ustawi automatycznie) Pozdrawiam U mnie jest cos takiego, że router dodaje sie dopiero po sparowaniu go w miwifi. Problem w tym, że w apce mi home router jest offline. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts