Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

amazfit peace 1.3.6d

okeyy
 Share

Recommended Posts

witam, chcialem wrzucic ten polski soft na amazfita ale wszedzie pojawia sie problem = jak wpisuje w abd w cmd "fastboot getvar all" to zawiesza się na "waiting for device" tak samo jak chciałem to zrobić poprzez aplikację Tools For Amazfit Pace to tak samo, przy robieniu bootloadera zawiesza się na "waiting for device" ogólnie zegarek wykrywa i takie komendy jak: 

adb devices 

adb shell reboot bootloader

działają prawidłowo, koledzy pomocy! 

2 godziny temu, Gravis napisał:

Uruchom cmd ,a nie powershella.

9 godzin temu, okeyy napisał:

na win10 pojawia sie cos takiego, na 7 w ogóle nie odpowiada cmd ...

W dniu 23.03.2018 o 21:02, okeyy napisał:

jak wpisuje w abd w cmd "fastboot getvar all" to zawiesza się na "waiting for device" tak samo jak chciałem to zrobić poprzez aplikację Tools For Amazfit Pace to tak samo, przy robieniu bootloadera zawiesza się na "waiting for device" ogólnie zegarek wykrywa i takie komendy jak: 

• Developer

jak jesteś w adb to najpierw musisz przejście zegarkiem w tryb fastboot  adb shell reboot bootloader, dopiero potem robisz fastboot devices a następnie fastboot getvar all,  więc najpierw doczytaj co i jak a potem bierz się za działania, bo napytasz sobie biedy

4 godziny temu, Gravis napisał:

Mam Ci udowodnić, że jest cmd na windows 10 czy jak? 

przecież zacytowałem ci to wyżej, bo w kilku postach pisałem że na cmd w win 7 nie odpowia po wpisaniu "fastboot getvar all" to zawiesza się na "waiting for device" dlatego próbwałem też na win 10. 

próbowałem na 2 komputerach z różnymi windowsami 

6 godzin temu, Kaudii napisał:

jak jesteś w adb to najpierw musisz przejście zegarkiem w tryb fastboot  adb shell reboot bootloader, dopiero potem robisz fastboot devices a następnie fastboot getvar all,  więc najpierw doczytaj co i jak a potem bierz się za działania, bo napytasz sobie biedy

tak to wyglada w cmd, coś źle robie? zegarek wchodzi w fastboot i go wykrywa ale na tym "waiting for device" to moge godzinami czekac i nic  

11111111111111.png

42 minuty temu, Gravis napisał:

Wygląda na brak sterownika przez co zegarek w trybie fastboot nie jest wykrywany. 

instalowałem wszystkie juz jakie znalazlem i to na obu komputerach i wszedzie to samo. Juz pomysłów nie mam co robić 

W dniu 28.03.2018 o 15:27, chudybws napisał:

Potwierdzam, też kiedyś miałem problem z sterownikami. Odinstalowywanie starych sterowników czy to z poziomu windowsa czy zewnętrznych programów do odinstalowywania nic nie dało. Dopiero reinstalacja Windowsa.

zrobiłem reinstall na 2 pc, 1 na win 10 i zainstalowałem sterowniki z oficjalnej www ADB, a na 2 pc win 7 full reinstal i sterowniki z forum. Dalej jest to samo. Czeka po komendzie "fastboot getvar all" = waiting for devices i tak ciagle. rozumiem ze zegarek do kosza? 

dobra, poszło na linuxie mincie w emulatorze windowsa, jednak windows to syf. Dzieki za pomoc pozdrawiam :)

Edited by okeyy

• 1 month later...